Μετάβαση στο περιεχόμενο

sunrise2

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sunrise2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τα Viessmann δεν αξίζουν τα χρήματα τους για αυτά που προσφέρουν, ενώ τα Vaillant νομίζω είναι το κλασικό Τούρκικο που το βαφτίσαμε Γρεμανικό. Κοίτα και τα BUDERUS, CHAPPEE (http://www.klimatika.gr). Ο λέβητας συμπύκνωσης συμφέρει μόνο αν το νερό προσαγωγής του λέβητα είναι σε θερμοκτρασία 65 βαθμών κελσίου.
  2. Ο λέβητας συμπύκνωσης φτάνει σε απόδοση το 109% με την προυπόθεση όμως ότι θα δουλεύει σε χαμηλή θερμικρασία.Επειδή όμως τα σώματα εδώ στην Ελλάδα είναι υπερδιαστασιολογημένα θα έχεις εξοικονόμηση γύρω στο 20% εαν το νερό προσαγωγής είναι στους 65 βαθμούς κελσίου. Μόνο με αυτή την προθπόθεση σε συμφέρει η συμπύκνωση. όλα τα άλλα είναι marketing. όσο για το νερό που λές είσαι σωστός. Το νερό παίζει σημαντικό ρόλο. Από εκεί και πέρα εγώ σου προτείνω CHAPPEE,BUDERUS και DE DIEDRICH. Είναι όλα τέλεια μηχανήματα και τα υποστηρίζουν σοβαρές εταιρείες στον χώρο με εξαιρετική φήμη που μπορούν να σε υποστηρίξουν και μετά την πώληση. Σαν αρχή έχω να υποστηρίζω ποιοτικά μηχανήματα και σοβαρές εταιρείες. Τα μηχανήματα των ανωτέρω εταιρειών είναι εξαιρετικά.
  3. Η εταιρεία η οποία αντιπροσώπευε τα baxi, η KLT, εννοώ ότι έκλεισε επειδή αποσύρθηκε πλέον από τον χώρο της θερμανσης και ασχολείτε με τα φωτοβολταϊκά. Παρέχει υποστήριξη μόνο μέχρις εξάντλησης των αποθεμάτων. Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν να αγοράσω μηχάνημα από αταιρεία η οποία δεν έχει σταθερή πολιτική.-
  4. Λοιπόν φίλε να σου πω ότι η εταιρία που έφερνε τα baxi στην Ελλάδα έκλεισε και πλέον τα αντιπροσωπεύει η KLIMATIKA A.B.E.E. η KLIMATIKA http://www.klimatika.gr έχει και τα CHAPPEE. Όσων αφορά τις λύσεις uderus και de diedrich είναι καλά και πιο ποιοτικά από τα τα φθηνά. Επειδή είναι μηχανήματα λέω να επιλέξεις κάτι πιο ποιοτικό. Το viessman είναι πανάκριβο ενω πρέπει να δεις και τα CHAPPEE που είναι και αυτά πάρα πολύ καλά και έχει ίσως και την πιο μεγάλη γκάμα από όλους. Επίσης τα CHAPPEE είναι και τα πιο value for money από όλα. Στους άλλους πληρώνεις και το marketing. Άλλες λύσεις όπως immergas και biasi είναι λιγότερο ποιοτικές αλλά και πιο φθηνές. Εσύ αποφασίζεις...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.