Μετάβαση στο περιεχόμενο

sfakman

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sfakman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. χαχαχα .!!! καταλαβα τι θελεις να πεις αλλα εγω σε αυτην την υπευθυνη δηλωση αναφερομαι μιας και ετσι ξεκινησε το σιγκεκριμενο topic: Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: Για το φωτοβολταϊκό σύστημα που εγκαθίσταται στο κτίριο που βρίσκεται στην περιοχή Αφάντου ισχύουν τα ακόλουθα: α) το κτίριο επί του οποίου θα εγκατασταθεί το φωτοβολταϊκό σύστημα υφίσταται νόμιμα β) για την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος δεν απαιτείται γνωμοδότηση της ΕΠΑΕ γ) έχει εκπονηθεί μελέτη εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού συστήματος σύμφωνα με τους κανονισμούς καθώς και μελέτη ενεργειακής απόδοσης δ) τηρούνται όλοι οι όροι της Υπουργικής Απόφασης της Υπουργού ΠΕΚΑ αριθ. 36720/25.8.2010 «’Εγκριση ειδικών όρων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων σε κτίρια και οικόπεδα εντός σχεδίου περιοχών και σε οικισμούς» (ΦΕΚ 376/ΑΑΠ/6.9.2010)
  2. παιδια μηπως ξερει κανεις ποια περιπου ειναι η αμοιβη του Ηλεκτρολογου Μηχανικου για αυτη τη σφραγιδα στην υπευθυνη δηλωση .? Για να ξερω τι θα ζητησω..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.