Μετάβαση στο περιεχόμενο

Georgia.topo

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Georgia.topo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μιλάμε για "αλλης μορφής", αλλά το θέμα μου είναι το τι θα δείξω επάνω στο τοπογραφικό. Για την ιστορία και για ενημερωσή σας, πάντως, μετά από πολλές επικιονωνίες με δασαρχεια, συμβολαιογράφους, μηχανικούς και οποιονδήποτε θα μπορούσε να έχει άποψη για το θέμα, κατέληξα στο ότι μέχρι την αναμόρφωση συνεχίζουμε να δείχνουμε την κατάσταση όπως φαίνεται στον δασικό!!! Τζάμπα η ταραχή και η αναστάτωση, δηλαδή!
  2. αααχ, ιδέα δεν έχουν οι συμβολαιογράφοι.... Αυτοί περιμένουν από εμάς και εμείς από αυτούς. Αρα για τις περιπτώσεις που δεν υπήρχε Πρ. χαρακτηρισμού στην περιοχή πριν την κυρωση του δασικού, πάμε για καινούργια Πρ. Χαρακτηρισμού ή (στην καλύτερη περίπτωση και εφόσον αυτό είναι δυνατό) περιμένουμε τον Σεπτέμβριο και τον αναμορφωμένο δασικό χάρτη??
  3. Καλησπέρα σας, έχω αναλάβει την σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων ανά την Ελλάδα για συμβόλαια, τα οποία πρόκειται να υπογραφούν μέσα στον επόμενο μήνα. Σχεδόν τυχαία έπεσα επάνω στον Ν. 4685/2020 περί αναμόρφωσης των δασικών χαρτών. Σε μία συζήτηση που είχα σχετικά με συμβολαιογράφους μου επιβεββαίωσαν ότι δε θα πρέπει να δείξω, ούτε και να αναφέρω τους δασικούς χάρτες, εφόσον ο νόμος ξεκάθαρα τους αναστέλλει. Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό? Επιπλέον, με δεδομένο ότι αυτό ισχύει, τη θέση του δασικού χάρτη στο τοπογραφικό θα πάρει η Πρ. χαρακτηρισμού του Δασαρχείου που προϋπήρχε και θα γίνει δήλωση Μηχανικού περίδασικών με βάση αυτήν, ή εφόσον είμαστε στη διαδικασία αναμόρφωσης δεν μπορούμε να βεβαιώσουμε τίποτα? Μεγάλο μπέρδεμα νομίζω ανοίξαμε, συνάδελφοι.... Τα φώτα σας παρακαλώ!
  4. Καλησπέρα, γνωρίζετε κάποιον τρόπο να δημιουργήσω τον βέλτιστο κύκλο απο περισσότερα των 3 σημεία? Έχω τα σημεια με συντεταγμένες ΧΥΖ, , αλλα δεν μπορω να βρω πως μπορει να γίνει αυτό, εκτός απο τον πολύ απλό και απειρως χρονοβόρο τρόπο των δοκιμών. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.