Μετάβαση στο περιεχόμενο

CONSTANTINOS08

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

CONSTANTINOS08's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ok.ευχαριστω.βρηκα την απαντηση.. 1χ35 για τον οροφο 5χ35 για το ισογειο 5χ20 για το 1 υπογειο 1χ20 για το αλλο υπογειο 1χ20 για την αποθηκη δεν χρειαζεται να βαλω το οικοπεδο.. τωρα αν τα υπογεια δεν ητανε χιλιοστα αλλα ητανε βοηθητικοι χωροι δεν θα χρειαζοταν να τα βαλω.. σας ευχαριστω πολυ..
  2. ειμαι ενας εν δυναμει συναδελφος στο 3ο ετος των μηχανολογων μηχανικων θα ηθελα να σας ρωτησω κατι για το κτηματολογιο πχ εχουμε ενα οικοπεδο σε αυτο ειναι κτισμενο ενα διωροφο κτισμα το οποιο εχει και υπογεια επισης υπαρχει και 1 αποθηκη σε αυτο το οικοπεδο ο οροφος του διωροφου κτισματος ανηκει στην μητερα μου το ισογειο ανηκει στην μητερα μου και στα 4 παιδια της το ενα υπογειο ανηκει στον οροφο που ανηκει στην μητερα μου το αλλο ανηκει στο ισογειο που ανηκει στην μητερα μου και στα 4 παιδια της το οικοπεδο που βρισκονται τα κτισματα ανηκει στην μητερα μου η αποθηκη που βρισκεται στο οικοπεδο που ανηκει και το διωροφο κτισμα ανηκει στην μητερα μου τι δηλωνουμε?και για ποιο κτισμα πληρωνουμε ο καθενας? ισχυει.. 1χ35 για τον οροφο? 5χ35 για το ισογειο? 5χ20 για το 1 υπογειο? 1χ20 για το αλλο υπογειο? 1χ20 για το οικοπεδο? 1χ20 για την αποθηκη? αν εχετε καποια αποψη παρακαλω βοηθειστε με γιατι κανεις δεν ξερει να μου απαντησει.. σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.