Μετάβαση στο περιεχόμενο

Iank

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Iank's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Thnx! Έχει ήδη δρομολογηθεί η διαδικασία και τώρα περιμένω την άδεια... Να φανταστείς έφυγα από το Επαγγ. επιμελητήριο λίγο πριν έρθει η σειρά μου στην ουρά να τους δώσω την πρώτη συνδρομή για κανονική εγγραφή.Ένας μηχανολόγος που βρισκόταν επίσης στην ουρά (για άσχετο λόγο) μου τα εξήγησε χαρτί και καλαμάρι και έσπευσα να τα διορθώσω.. Τώρα είχα κάνει έναρξη επαγγέλματος αλλά εννοείται οτι θα πάω να διορθώσω σχετικά με την ΕΕΤΕΜ και τους ΚΑΔ που είναι συμπληρωμένοι λάνθασμένα... Τα έκανα σαλάτα όπως καταλαβαίνεις αλλά θα ξεμπλέξω.. Μετά θεώρηση και βουτάω στο απέραντο επαγγελματικό κενό......! Καλό κουράγιο σε όλους μας....
  2. Θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν μπορώ ως Μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. να γραφτώ στο Επαγγελματικο Επιμελητήριο Αθηνών? Το ρωτάω αυτό γιατί έχω γραφτεί ήδη και έχω κάνει μόλις την έναρξη επαγγέλματος.Για να θεωρήσω και τα βιβλία μου(ως ελ. επαγγελαματίας) θέλω την πλήρη εγγραφή στο επιμελητήριο διότι τώρα έχω κάνει μόνο προεγγραφή. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που είμαι σε αυτό το επιμελητήριο ή απλά τυπικό είναι? Τώρα αν σας δημιουργηθεί απορία γιατί πήγα σε αυτό, ο λόγος είναι ο,τι ο συνάδελφος μου επικοινώνησε με το συγκεκριμένο και του είπαν οτι είναι ok.Εγώ εκείνη τη στιγμή απλά έτρεχα πάνω κάτω στις άλλες υπηρεσίες για την έναρξη.. Αν κάποιος ξέρει παρακαλώ ας μου δώσει ένα δεύτερο ok ωστέ να είμαι καλυμένος. Σας ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.