Μετάβαση στο περιεχόμενο

panossatm

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Παγκράτι

panossatm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα σας...μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω το survey 6.5 που ειναι patch για το autocad Και περιλαμβανει συμβολα,διαγραμμισεις,σημεια και τετοια,καθως και το contour που ειναι για ισουψεις???ευχαριστω Πως ακριβώς την εννοείτε την βοήθεια ; Γιατί να το βρείτε και όχι να το αγοράσετε ; Διαβάστε προσεκτικά εδώ . Μεταξύ άλλων γράφει : Το Φόρουμ καταδικάζει απερίφραστα την οποιαδήποτε αναφορά σε "σπασμένα" προγράμματα, την οποιαδήποτε αναφορά σε sites/forums/portals όπου μπορεί κάποιος να βρει παράνομα εγχειρίδια χρήσης ή κωδικούς για να "ξεκλειδώσει" προγράμματα, καθώς επίσης και την κατά οποιονδήποτε τρόπο προώθηση και διακίνηση, τόσο των εν λόγω προγραμμάτων, όσο και αντιγράφων εγχειριδίων χρήσης προγραμμάτων. Τα συγκεκριμένα προϊόντα προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και ως εκ τούτου η διακίνησή τους με οποιονδήποτε τρόπο πέραν αυτού που η εκάστοτε ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει καθορίσει ως νόμιμο, αποτελεί παράνομη πράξη και αυτονόητα επιφέρει ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση ποινικής δίωξης. Το Φόρουμ σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένο να προσφέρει κάλυψη σε ανάλογες ενέργειες όπως και σε μέλη που προβαίνουν σ΄αυτές, καθώς αφενός κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο προς τις αρχές του και τη φιλοσοφία του περί ελεύθερης μεν, νόμιμης δε διακίνησης γνώσης, αφετέρου θα αποτελούσε και για το ίδιο το Φόρουμ ποινικό αδίκημα. Να είστε προσεκτικός σε αυτά που ζητάτε . Μπορεί να εκτεθείτε και να δημιουργήσετε και πρόβλημα στο forum. Ευχαριστώ . gvarth.
  2. οκ καταλαβα,στο εκτυπωτικο κεντρο που θα παω (το γνωστο και μη εξαιρετεο "φασμα" για οσους εχουν βγαλει ΕΜΠ)λογικα θα με βοηθησουν...θα κοιταξω και τη θεματικη ενοτητα και θα κινηθω αναλογως...ευχαριστω και παλι
  3. θα μπορεσω αυτο που θα φτιαξω στο autocad μετα να το εκτυπωσω σε διαφανες στην κλιμακα που θελω?
  4. καλα εννοειται οτι ειχα διαχωριστικα χιλιαδων και τετοια,ακολουθησα πιστα το προτυπο παραδειγμα που ειχε ετοιμο μεσα στο προγραμμα (μεχρι και ιδια περιγραμματα εφτιαξα )...γενικα παντως ειναι πολυ μεγαλο το εγχειρημα και θελω και γω να ευχαριστησω γι'αυτο (και οχι πληθυντικος,εγω θα επρεπε να σας μιλαω στον πληθυντικο,οχι εσεις σε μενα )
  5. Βασικα το δοκιμασα με 90 σημεια και δουλεψε κανονικα τωρα,ισως εφταιγε η εκδοση του προγραμματος (ειχα κατεβασει το 2 και κολλαγε,το 3 παει σφαιρα)...οσο αφορα το autocad,δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα το γεγονος οτι ειναι map 2010...βασικα ειμαι και αρχαριος γενικα (2ο ετος φοιτητης) και ψαχνομαι στο παραμικρο
  6. και κάτι άλλο...πως θα κάνουμε αυτό το προγραμματάκι να ραπορτάρει όσα σημεία θέλουμε και όχι έναν περιορισμένο αριθμό??
  7. Γεια σας,γράφω πρώτη φορα στο φόρουμ αυτό,είμαι 2ετης φοιτητής τοπογράφος στο ΕΜΠ και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για το προγραμματάκι του excel...κάνω δοκιμή με τα έτοιμα σημεία και τα βγαζει στο autocad μια χαρά...με δικά μου σημεία όμως κολλάει το excel τελείως και δεν ανταποκρίνεται...εχω excel 2007 και autocad map 2010 (ένα με μπλε Μ εικονίδιο)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.