Μετάβαση στο περιεχόμενο

thekla

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

thekla's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα σε ολους! Θελω να τακτοποιησω ενα τμημα περιπου 20τμ που προστεθηκε στην Α' κατοικια μου το 1979. Δυστυχως η οικογενεια μου εχει μονο ενα στελεχος αδειας προσθηκης του 1968, συμβολαια (προ του 1983) και απλες κατοψεις που εχουν προσαρτηθει σε αυτα (οχι απο πολεοδομια).Η πολεοδομια εχει μονο αυτο το στελεχος αδειας - ο φακελος εχει χαθει (μου δοθηκε βεβαιωση). Ο μηχανικος μας ερευνα αν αρκει αυτο το στελεχος αδειας, μαζι με τις υπευθυνες δηλωσεις ή χρειαζεται ''ανασυσταση φακελλου''. Ξερει καποιος να μου πει αν οντως αρκουν αυτα ή ειναι απαραιτητη η ανασυσταση? Ευχαριστω πολυ ΥΓ: Μηπως γνωριζουμε αν δοθηκε νεα παραταση? Αλλιως πρεπει να κανω αιτηση μεχρι αυριο??????
  2. Καλησπερα! Παρακαλω μπορει καποιος να μου πει αν μια οικοδομη που εχει ηδη ξεκινησει με το υπαρχον συστημα (πριν ψηφιστει ο νεος νομος) θα ολοκληρωθει και με το παλιο? Ευχαριστω
  3. Ανακοινωθηκε ενα νεο σχεδιο νομου που καταργει τις υπαρχουσες πολεοδομιες, αλλαζει τον τροπο εκδοσης αδειων και οριζει νεο τροπο ελεγχου δομησης. Προκειται να ψηφιστει το ερχομενο φθινοπωρο.
  4. Καλησπερα, Μπορει καποιος να μου απαντησει σας παρακαλω αν οι ηδη ανεγειρομενες οικοδομες (εναρξη προ της ψηφισης του νεου νομου) θα περατωθουν με το παλιο συστημα? Θα προβλεφθει κατι αλλο? Ευχαριστω πολυ
  5. Αυτο που προσπαθω να μαθω ειναι αν το ΠΔ 20-2-03 το εχει αντικαταστησει/συμπληρωσει καποιο αλλο του 2010. Γιατι ετσι μου ειπαν μολις χθες. Γνωριζει καποιος αν υπαρχει κατι τοσο καινουργιο?
  6. Αρα αν δικαιουμαι 100τμ (λογω μισου μεριδιου εξ αδιαιρετου) και βρισκομαστε εντος ΖΟΕ Μεσογειων πρεπει μεσα σε αυτη την επιφανεια να καλυπτονται και στεγασμενο ή υπογειο γκαραζ και ολοι οι υπολοιποι χωροι του σπιτιου (χωροι υποδοχης και κουζινα στο ισογειο και Υ/Δ στον οροφο, μπανιο, wc, αποθηκη κλπ). Το οποιο ουσιαστικα ''απαγορευει'' το υπογειο. Καταλαβα σωστα? Το θεμα με την αγροτικη αποθηκη ομως επισης καταργηθηκε?
  7. Tο γηπεδο ειναι στην Ανατολικη Αττικη, στη ζωνη του οικισμου (συγνωμη αν δεν το λεω ακριβως σωστα). Αυτους τους νεους περιορισμους μας τους ειπε ο μηχανικος που ειναι της περιοχης. Μου φανηκαν ομως υπερβολικοι και μου ανετρεψαν τα σχεδια. Πραγματικα αλλαξε τοσο ριζικα η κατασταση? Απαγορευεται και το υπογειο τωρα?
  8. Καλημερα σε ολους. Ενδιαφερομαι να οικοδομησω σε αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου. Μολις χθες με ενημερωσαν οτι πλεον δεν επιτρεπεται να υπαρχει καθολου υπογειο στο κτισμα, ουτε για λεβητοστασιο ουτε για γκαραζ. Επισης δεν επιτρεπεται ουτε εξωτερικο γκαραζ, ουτε η αγροτικη αποθηκη οταν υπαρχει καλλιεργεια στο αγροτεμαχιο. Εχει αλλαξει τοσο δραστικα κατι προσφατα? Ισχυουν πραγματι αυτα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.