Μετάβαση στο περιεχόμενο

aggela27

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

aggela27's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ !!! Η βοήθειά σας ειναι σημαντική !!!
  2. Ειμαι στο τμημα ηλεκτρολογιας και αυτα που κανουμε ειναι ελαχιστα,το βιβλιο μας ειναι απλα σημειωσεις!! Θα κοιταξω το βιβλιο που μου αναφερατε,ευχαριστω πολυ!!
  3. Γεια σας!! Ψαχνω να βρω για την πτυχιακη μου μια εικονα ενος κινητηρα diesel που να μου δειχνει τη πορεια του πετρελαιου απο τη δεξαμενη εως τα μπεκ και τα μερη που παρεμβαλονται.αν ξερει κανεις να μου πει που θα βρω!! Ευχαριστω!!!
  4. Δυο φορές πήγα αλλά ο ένας μου είπε να τα βρώ μόνη μου και ο άλλος πως δε γίνεται να βγουν πληροφορίες προς τα έξω!!! Όπου αλλού και να έχω πάει ή να έχω πάρει τηλέφωνο με στένουν στον πρώτο κύριο!!!
  5. Σας ευχαριστω!!!έχω κοιτάξει στο google και έχω βρει μερικά πράγματα,όσο για τη ΔΕΗ έχω πάει ήδη δυο φορές αλλά δύσκολα σου δίνουν πληροφορίες!!!
  6. eimai foititria sto tmima ilektrologias kai exw ti ptuxiaki mou pou afora ti xrisi twn diesel gia ti paragwgi energeias stin ellada! mipws gnwrizei kaneis kamia pliroforia i pou mporw na apeuthinthw gia plirofories???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.