Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΑΡΑΙΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΜΑΡΑΙΑ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μια ερώτηση προς ειδικούς: ένα αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου 10 στρ. αγοράς από το 2007, προϋπήρχε από το 1970, συνορεύει με ιδιωτικούς δρόμους και ιδιοκτησίες και έχει πρόσοψη στον μη καθορισμένο ακόμη αιγιαλό και παραλία. Μπορεί να οικοδομηθεί? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  2. Επανέρχομαι με νέες πληροφορίες και ζητώ και πάλι την φώτισή σας: Ο δρόμος αυτός ανοίχθηκε πριν από το 1978, όπως είδα σε κάτι αεροφωτογραφίες, που μου έδειξαν μετά από πολλή πίεση και αγανάκτηση οι υπάλληλοι του Δήμου!!! Δεν ήξεραν αν υπάρχει σχετικά απόφαση Δήμου ή Νομαρχίας.... αλλά μου είπαν ότι τον χαρακτηρίζουν ως αγροτικό..... Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται? Θεωρείται ενιαίο ή χωρισμένο σε 2 τμήματα? Ευχαριστώ και πάλο θερμά!
  3. ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω απαντώντας στις ερωτήσεις ότι είναι εκτός σχεδίου το ακίνητο (αγροτεμάχιο). Προσπαθώ να βγάλω άκρη για το πως άνοιξε αυτός ο δρόμος΄. Αν έχει ανοίξει με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής/Δημοτικής Αυτοδιοίκησης (ίσως), χωρίς όμως να υπάρχει μελέτη για αυτό (μου είπαν χαρακτηριστικά ότι θα ανατεθεί μελέτη σε κάποιον μηχανικό αργότερα), τότε θεωρείται και πάλι ενιαίο?? Ο τοπογράφος το αποτυπώνει ως ενιαίο παρά την ύπαρξη του δρόμου? Ευχαριστώ και πάλι θερμά!
  4. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δεν έγινε ο δρόμος με δική μας διάνοιξη. Μια ακόμη ερώτηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν σχέδια στον Δήμο, ούτε ΦΕΚ ουτε τίποτε, γιατί έχουν κολλήσει τα πάντα, πως γίνεται ένα τέτοιο τοπογραφικό; Αν γίνει αποδοχή κληρονομίας με τοπογραφικό που δείχνει το ακίνητο ως ενιαίο και όχι ως δύο ακίνητα, είναι άκυρο? όταν λέτε ειδικό, τι εννοείτε, γιατί και εγώ έναν τέτοιο ψάχνω και δεν έχω βρει μέχρι τώρα!
  5. Κύριοι, ζητώ τα φώτα σας! Έχω ενα αγροτεμαχιο, η πράξη εφαρμογής έχει "κολλήσει" εδώ και 8-10 χρόνια, εν τω μεταξύ έχει περάσει ένας δρόμος από την μέση του ακινήτου και το έχει χωρήσει στην μέση. Έχω ρωτήσει μηχανικό, τον Δήμο, την Πολεοδομία και κανείς δεν ξέρει. Σε αυτές τις περιπτώσεις τι τοπογραφικά γίνονται? για δυο χωριστά αγροτεμάχια? η για ένα αγνοώντας τον δρόμο που πέρασε, δεδομένου ότι έχει κολλήσει η μελέτη και η πράξη εφαρμογής? Πώς ξεκινά κανείς? Ζητώ την βοήθεια σας, για να κατατοπιστώ λιγάκι, γιατί είμαι σε αδιέξοδο! Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Κίτρινη κάρτα επειδή αγνόησες την υπόδειξη του admin και τελικά την διόρθωση του τίτλου την έκανα εγώ. Χάρης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.