Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikvapos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Για να μην βρω πρόβλημα αργότερα , με την ταυτότητα κτιρίου πχ . Επίσης γιατί να μην το έχω σωστό . Ευχαριστώ για τη σκέψη θα τη κουβεντιάσω !
  2. τετραγωνικά μέτρα καλησπέρα , μίλησα με το μηχανικό και τον συμβολαιογράφο συνεννοηθήκαμε και συμφωνήσαμε για τη διόρθωση . Υπάρχει και υπήρχε καλή διάθεση ( ίσως δεν το μετέφερα σωστά ) . Δεν είχα σκοπό να επιτεθώ σε κανέναν και κατανοητά τα λάθη που όλοι κάνουμε . Συμπερασματικά και σε συμφωνία με τους παραπάνω , δεν υπάρχει η παραμικρή αυθαιρεσία στην αποτύπωση των νόμιμων εγκεκριμένων σχεδίων στο κτίσμα . Δεν υπάρχουν -υπήρχαν διπλά σχέδια . Το διαμέρισμα δεν κέρδισε χώρο από γειτονικό διαμέρισμα και δεν χρειάζεται νομιμοποίηση αυθαιρεσιών . Παρόλα αυτά υπάρχει πράγματι αυτή η απόκλιση στο πίνακα που θέλει διόρθωση . Ευχαριστώ
  3. 2007 η σύσταση και συμπίπτουν οι τιμές κάτοψης , και σύστασης ιδιοκτησιών . Δεν έγιναν αλλαγές στη κατασκευή . όχι ημιυπαίθριοι . Γι αυτό νομίζω άτυχο λάθος !
  4. 65,90 σε 69,20 εγώ το μέτρησα με το σωστό τρόπο νομίζω . Οι μεσοτοιχίες στο μισό και οι εξωτερικοί τοίχοι προσμετρούν όλοι στο διαμέρισμα ! Σε ευχαριστώ
  5. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλημέρα σε όλους Τι πρέπει κάνει ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος όταν διαπιστώνει ότι το πραγματικό εμβαδόν του διαμερίσματος που κατέχει έχει απόκλιση από την αναγραφόμενη τιμή στη σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών κατά 3-4-5% . Το σπίτι κατασκευάστηκε το 2007 . Οι κατόψεις είναι αποτυπωμένες ακριβώς , δίχως αλλαγές στη κατασκευή και δίχως ημιυπαίθριους χώρους η άλλες πονηριές . Απλά φαίνεται ότι ο μηχανικός έκανε λάθος υπολογισμούς . Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.