Μετάβαση στο περιεχόμενο

giorgos_86

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

giorgos_86's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ελπίζω να τα καταφέρω και να μην απογοητευτώ.
  2. dada απ'οτι φαίνεται θα κοιτάξω να βρώ τπτ άλλο γιατί μάλλον δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό. Απο τη στιγμή που δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις πάντα θα υστερώ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μου έλυσαν αρκετές απορίες.
  3. dada αυτο ακριβώς θέλω να κάνω που λες. Τι εννοείς να συπληρώσεις; Σιγουρα στην αρχή δεν θα καταλαβαίνω και πολλά, ελπίζω με το χρόνο και δοθέντος της ευκαιρίας πάντως να μάθω. Ευκαιρίες υπάρχουν, τι πιστεύετε; Εμπιστεύονται οι μηχανικοί κάποιον άλλο να τους κάνει τα σχέδια στον υπολογιστή;
  4. kkostorp σε αυτό που λες μπερδεύομαι. Απ' όσο το έψαξα στο ιντερνετ βρήκα ότι πρέπει να έχεις βασικές γνώσεις σχεδίου για να μπορέσεις να μάθεις το Autocad. Ισχύει αυτο; Γιάννη έχω σκοπό να ξεκινήσω μαθήματα στο Autocad, αυτό που θέλω γενικότερα να κάνω είναι να μου δίνουν σχέδια και να τα απεικονίζω στο Autocad. Όχι μόνο αρχιτεκτονικά/μηχανολογικά αλλά και βιομηχανικά όπως πχ η απεικόνιση ενός μοντέλου αυτοκινήτου.
  5. Καλημέρα σας, με λένε Γιώργο και έχω τελειώσει Πληροφορική. Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη σχεδίαση με τη χρήση προγραμμάτων CAD. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω κάνει ποτέ μου μαθήματα σχεδίου πόσο μάλλον μηχανολογικο/αρχιτεκτονικό κλπ σχεδιασμό. Μπορώ να αποκτήσω τις βασικές γνώσεις που χρειάζονται γι'αυτό; και αν ναι πως; Άν πάρω ένα βιβλίο, μπορεί να γίνει κάτι; Καταλαβαίνω οτι μπαίνω σε "ξένα χωράφια" και σίγουρα με ένα βιβλίο δεν μπορώ να πάρω τις γνώσεις που κάποιος πήρε απο το πανεπιστήμιο. Θα παίρνατε κάποιον για δουλειά επειδή γνωρίζει Autocad/3D;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.