Μετάβαση στο περιεχόμενο

bennito

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by bennito

  1. Μπορει πραγματι να γινει παρεμβαση;γιατι ο διαχειριστησ μου ειπε οτι δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Λοιπόν κοίτα να δείς πως έχουν τα πράγματα.Είπα και εγώ οτι θέλω απο την εταιρεία καποιο χαρτί που να λέει ακριβως τι εχω κάψει και πότε η εν πάση περιπτώση ρώτησα τον τωρινό διαχειριστή με ποιό τρόπο υπολογίζουν το τι έκαψε ο καθένας και αυτός μου απάντησε οτι κρατάνε σε ενα μπακαλόχαρτο θα το έλεγα εγω πόσο ήταν η καταμετρηση την τελευταία φορά και βλέπουν πόσο είναι εκείνη την στιγμή και υπολογίζει ο εκάστοτε διαχειριστής τι έχει κάψει ο καθένας.Αυτό που δεν ξέρω βέβαια είναι η εταιρεία τι ρόλο παίζει και αν μπορεί να καταγράψει τι έκαψε το κάθε διαμέρισμα η το υπολογίζει συνολικά με την πολυκατοικία?Μάλλον θα πρέπει να μιλήσω απευθείας με την εταιρεία.....πάντως κάτι βρωμάει στην όλη υπόθεση. Αν και κάποιος άλλος έχει κάποια ιδέα........
  3. οταν ειναι κλειστο δεν γραφει.οταν το ανοιγω δεν ξερω με τι ταχυτητα γραφει......
  4. 6 μαζί με το δικό μου.Είδα τα ειδοποιητήρια και στα αλλα διαμερίσματα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Οι ώρες αυτονομίας στα υπόλοιπα διαμερίσματα ολης της πολυκατοικίας ηταν 30, 45, 65 το μεγαλύτερο ήταν 120 ώρες την ώρα που εγώ είχα 923.Δεν είμαι τρελός και ξέρω πολύ καλά αν έχω κάψει και πόσο γιατι ο διαχειριστής μου λέει οτι τα έχω καψει.ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΜΠΤΟ. Η εταιρία που βγάζει τα κοινοχρηστα ειναι η ATHENS OIL.
  5. Καλησπέρα σε όλους.Εχω ένα μεγάλο πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Ζω με την οικογένειά μου σε ένα διαμέρισμα 90 τ.μ τα τελευταία 2 χρόνια.Απο την πρώτη στιγμή που μπήκαμε είχαμε πρόβλημα με την θέρμανση του διαμερίσματος.Κάποιες φορές ενώ είχαμε κλειστό τον διακόπτη(εχουμε αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο) τα σώματα λειτουργούσαν στο φούλ.Καλέσαμε λοιπόν τεχνικό και αλλάξαμε την ηλεκτροβάνα η οποία είναι εξω απο το διαμέρισμα.Απο τότε όλα καλα.Πέρυσι λοιπόν πληρώσαμε για την θέρμανση ενα αρκετά μεγάλο ποσό το οποίο δεν θυμάμαι πόσο ήταν ακριβώς.Δεν έδωσα σημασία και άφησα λοιπόν τον χρόνο να περάσει.Φέτος λοιπόν μου ήρθε να πληρώσω για θέρμανση για το διάστημα Σεπτέμβριο Με Ιανουάριο 525 ευρώ(923 ώρες αυτονομίας).Σεπτέμβριο και Οκτώβριο θα θυμάστε οτι είχαμε πολύ ζέστη.Δεν το άνοιξα καθόλου.Αρα καλούμε να πληρώσω τις 923 ώρες αυτονομίας για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.Το οποίο σημαίνει οτι θα έπρεπε να έιχα ανοιχτο το καλοριφέρ 15 ώρες την μέρα ΚΑΘΕ μέρα.Πράγμα αδύνατον.Ο διαχειριστης μου είπε οτι τα έχει τσεκαρει και έιναι όλα εντάξει. Απο εκείνη την ημέρα είπα και στη γυναίκα μου οτι δεν θα ακουμπήσουμε το καλοριφέρ και θα λειτουργούμε το κληματιστικό μέχρι να βρούμε άκρη.Για τους επόμενους 2 μηνες λοιπόν το ανοίξαμε 2 ή 3 φορές για 2 με 3 ωρες.Ηρθε λοιπόν καινούριο χάρτι το οποίο με ενημερώνει οτι για το διάστημα 8 Ιανουαρίου με 8 Μαρτίου καλούμε να πληρώσω 105 ευρω για 85 ώρες αυτονομίας.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.Ούτε 8 ώρες δεν το έχω ανοίξει για αυτό το διάστημα. Τι μπορεί να γίνεται?Μπορεί κάποιος να κλέβει?Μπορεί κάποιος να ανάβει το καλοριφέρ του και να χρεώνομαι εγώ?Δεν ξέρω τι να σκεφτω πια.Το μόνο σίγουρο είναι οτι απο όλα αυτα δεν έχω κάψει ούτε το ένα τρίτο. Σας Ευχαριστώ και περιμένω την πολύτιμη βοήθειά σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.