Μετάβαση στο περιεχόμενο

mch63

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mch63's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για το χρόνο σας.
  2. Η διαδικασία στην Πολεοδομία έγινε,επιβλήθηκαν και τα πρόστιμα,υπάρχουν όμως και άλλα θέματα που μόνο μέσω αγωγής λύνονται.Έχει αυθαίρετο εξώστη με στέγαστρο που εισέρχεται στο γειτονικό οικόπεδο,έχει σκάψει το έδαφος με κίνδυνο να υποχωρήσει το έδαφος του πελάτη μου κ.ά.Απ'ότι έμαθα πάντως οι αποστάσεις απο τα πλάγια όρια εξαρτώνται και από το τί ισχύει σε κάθε οικισμό περί δόμησης και θέσης του κτιρίου μες στο οικόπεδο.
  3. Σε έκθεση αυτοψίας αυθαιρέτου(εντός οικισμού) αναφέρεται επί λέξει" δεν έχουν τηρηθεί οι αποστάσεις από τα πλάγια όρια καθώς επίσης έχει αφήσει ανοίγματα καθ'υπέρβαση του άρθρου 22 του ΓΟΚ." Πελάτης μου είναι κύριος του ομόρου με το αυθαίρετο οικοπέδου,που τόσο βάσει αυτής της έκθεσης όσο και για άλλους λόγους (βρόχινα νερά στέγης κλπ) θέλει να καταθέσει αγωγή εναντίον του.Το αυθαίρετο κτίσμα απέχει λιγότερο από 2 μέτρα απο το κοινό τους όριο.Εδώ ποια είναι η παράβαση;Τα ανοίγματα ή μόνο η μη τήρηση των αποστάσεων;Και ποια είναι ακριβώς η διάταξη του ΓΟΚ που καθορίζει τις αποστάσεις απο τα πλάγια όρια;Ευχαριστώ.
  4. Όταν το κτίσμα του όμορου ιδιοκτήτη έχει χαρακτηρισθεί από την Πολεοδομία αυθαίρετο,τόσο ελλείψει αδείας όσο και για παραβάσεις του ΓΟΚ που παράλληλα διαταράσσουν τη νομή μου,υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη δυνάμει της οποίας μπορώ να επιδιώξω την πρόοδο της διαδικασίας για την κατεδάφιση και ποια είναι η προς τούτο αρμόδια αρχή;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.