Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eva1991

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Eva1991's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρώ ένα καλό tutorial ή manual για το PLAXIS; Σας ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα σας, Είμαι φοιτήτρια στο Δ' έτος των πολιτικών μηχανικών και ενδιαφέρομαι φέτος το καλοκαίρι να πάω για internship σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό. Γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να ψάξω και τί προγράμματα προσφέρονται; Σας ευχαριστώ.
  3. ergasia metallikwn kataskeuwn einai...alla prepei na tin kanw diaforetika dn tha borw na dwsw to mathima... .... exw idi upologisei kapoia fortia (anemou,xioniou,seismou) alla k dn kserw an einai swsta k dn kserw pws tha sunexisw... to thema den einai na vrw mia ergasia na antigrapsw apla thelw na mathw ti diadikasia swsta gt thelw na asxolithw me auta sto mellon... Μην χρησιμοποιείτε greeklish. Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
  4. Έχω το SAP2000...Αλλά δεν ξέρω π.χ. πώς μπαίνει ο σεισμός στο πρόγραμμα,πώς θα ορίσω τους αντιανέμιους συνδέσμους...Ψάχνω στο internet για κάποια μελέτη αποθήκης σχετική με αυτή που πρέπει να φτιάξω και δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο...Δηλαδή όσα έχω βρει βάζουν τα φορτία σε στατικό πρόγραμμα κατευθείαν και δεν κάνουν κανένα έλεγχο με το χέρι, ενώ εγώ πρέπει να κάνω και κάποιους ελέγχους με το χέρι (π.χ. για τις τεγίδες, την επικάλυψη)...Έχεις υπόψη σου κάποια μελέτη που θα μπορούσε να με βοηθήσει;
  5. Καλησπέρα σας, Είμαι φοιτήτρια πολιτικός μηχανικός και ψάχνω βιβλιογραφία ή μελέτες για αμφιαρθρωτή μεταλλική κατασκευή που αποτελείται από ολόσωμα πλαίσια, με αντιανέμιους συνδέσμους και θα λειτουργήσει ως αποθήκη. Επειδή είναι η πρώτη μελέτη μεταλλικού κτιρίου που ασχολούμαι και δεν έχω διδαχθεί καλά κάποιο στατικό πρόγραμμα θα ήθελα να με κατατοπίσετε σε σχετική βιβλιογραφία που θα με βοηθήσει να βρώ τα φορτία ανέμου, χιονιού, σεισμού και στη συνέχεια πώς θα μελετήσω στατικά το φορέα με κάποιο στατικό πρόγραμμα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.