Μετάβαση στο περιεχόμενο

Pafos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pafos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μου πρότεινε εξωτερικά τσιμεντοσανίδα μετά πολυστερίνη και εσωτερικά γυψοσανίδα. Χωρίς ακόμη να μου συγκεκριμενοποιήσει το πάχος ποιότητα κτλ. Έχω αμφιβολία μήπως ρηγματώσει η τοιχοποίια πολύ γρήγορα με τέτοιου είδους κατασκευή Φίλε Πάνο. Γιατί θεωρείς τολμηρή επιλογή τη μεταλλική κατασκευή; Τελικά με την τοιχοποιία τι να κάνω; Φίλε τη λύση με τσιμεντοσανίδες μου την έδωσε και ο δικός μου πολιτικός μηχανικός. Όμως έχω μερικές ενστάσεις αφού από ότι ακούω με την εφαρμογή αυτή δημιουργούνται ρηγματώσεις. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτή η τοιχοποιία για να να δίνει θερμομόνωση και αποφυγή ρηγματώσεων; Παρατήρηση: -Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. -Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Edit". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
  2. Συγχαρητήρια για το διαδυκτιακό σας χώρο. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί πολύ κυρίως επειδή γιατί δεν είμαι του κλάδου και δεν ξέρω τι είναι το πιο σωστό. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Θα κατασκευάσω μία κατοικία περίπου 300μ2 με μεταλλικό σκελετό και αναζητώ την ιδανικότερη λύση για τοιχοποιία που θα είναι συμβατή με το μεταλλικό σκελετό η οποία θα μου προσφέρει θερμομόνωση, αντισεισμικότητα, αποφυγή υγρασίας, ηλιακής ακτινοβολίας και ρηγματώσεων. Επίσης θα ήθελα να ήξερα από τι υλικά θα πρέπει να είναι κατασκευασμένη η τοιχοποίια και σε τι πάχος το κάθε υλικό. Αναμένω με αγωνία τις συμβουλές και την καθοδήγηση σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.