Μετάβαση στο περιεχόμενο

bilalboa

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

bilalboa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ matezis για την απαντησή σου. Μήπως γνωρίζεις εσύ ή κάποιος άλλος συνάδελφος ποια θα είναι η προκαταβολή για διακάνονισμο με το ΤΣΜΕΔΕ με οφειλή 3500-4000 ευρώ?
  2. Καλησπέρα κι από μένα, Είναι το πρώτο μου post στο forum και θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση περί έναρξης επαγγέλματος και διακανονισμού εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ. Είμαι μέλος του ΤΕΕ απο τον 6/2010. Τον 9/2010 πήγα στην Αγγλία για μεταπτυχιακό. Απο την στιγμή εγγραφής μου στο ΤΕΕ εχω καταβάλει μόνο ενα μικρό ποσό στο ΤΣΜΕΔΕ το οποίο αφορούσε τις οφειλές μου απο τον 6/2010 μέχρι και τον 9/2010 ώστε να μου χορηγηθεί η βεβαίωση εξώφλησης εισφορών ΤΣΜΕΔΕ την οποία χρειαζόμουν για την έκδοση Ευρωπαικής Κάρτας Υγείας. Έκτοτε, αγνοώ το ακριβές ποσό της οφειλής μου καθώς δεν έχω έρθει στην Ελλάδα από τότε που έφυγα αλλά εκτιμώ οτι θα κυμαίνεται γύρω στις 3000 ευρώ. Σκοπεύω να έρθω στην Ελλάδα σε 2 εβδομάδες και να προχωρήσω σε έναρξη επαγγέλματος. Θα μπορέσω να χρησιμοποίησω την βεβαίωση εξώφλησης εισφορών ΤΣΜΕΔΕ από τον 09/2010 (έχω ακούσει οτι ισχύει για 2 χρόνια αλλά έχω τις αμφιβολίες μου) ή θα πρέπει να κανώ διακανονισμό με το ΤΣΜΕΔΕ? Στην περίπτωση διακανονισμού, αρχικά θα πληρώσω μονό το 15% της οφειλής μου ή θα προστεθεί σε αυτό και τυχόν ποσό τρέχουσας οφείλης? Θα ήθελα δηλαδή να ξέρω, σε τι επίπεδα θα βρίσκεται το αρχικό ποσό που θα κληθώ να πληρώσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.