Μετάβαση στο περιεχόμενο

γιαννης27

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, το μόνο που δε ξεκαθαρίσατε είναι αν ο φ/ο ειναι εντάξη και χτίσω θα έχει αξία μετα απο 20 χρόνια για τα παιδιά μου όλο το κτήριο?
  2. γεια σας, μένω σε ισογ.150 τ.μ στον 1ο έχει μόνο κολώνες και πλάκα [ανοιχτό ημιτελές] όλο κατασκευή του 1980.το σπίτι δεν έχει καθόλου μόνωση [ούτε ήχου ούτε θέρμανσης]βάζω πετρέλαιο 3400 λτ. το χρόνο [μένω απέναντι απο δάσος και ειναι ανοικτό πολλές ώρες λόγω παιδιών]μόνο για το ισογ.αφού στο υπογ. είναι καυστήρας, αποθήκη.αλουμίνια έβαλα παντού στο ισογ. το 2002.1] τι να κάνω για ενα πιο σωστό σπίτι? 2] σκέφτομαι να σηκώσω με σιδιροκατασκευή [για λιγότερο βάρος] στο 2ο 50 τ.μ και να κλείσω τα 120 τ.μ του 1ου.αξίζει τον κόπο και τα έξοδα με τη σκέψη σε 20-25 χρόνια να τα αφήσω στα παιδιά μου ή θα είναι για κατεδάφιση τότε? 3] να βάλω φωτοβολτα'ι'κά στη σκεπή και πέργκολα που θα γίνει στον 2ο? ευχαριστώ θα ήθελα τη γνώμη σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.