Μετάβαση στο περιεχόμενο

vaggos666

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vaggos666

  1. @archiect_duth @ Manolis_gon Ευχαριστώ πολύ για τις διαφωτιστικές αν και "τραγικές" απαντήσεις. Τελικά το προστιμό βγαίνει μικρότερο αν δεν δηλώσεις καθόλου την άδεια και ας την έχεις. Δεν το περίμενα αυτό. Τα 5, 6, 7, 8 ανατρέπουν τα πάντα.
  2. Γεια σας,μετά από τη συλλογή διαφορετικών απόψεων πάνω στο θέμα ήθελα και τη γνώμη σας μιας και παρακολουθώντας το site αυτό εδώ και κάποιο διάστημα έχω διαφωτιστεί σε διάφορα θέματα. Πρόκειται να γίνει τακτοποίηση μιας μονοκατοικίας η οποία πριν 20 χρόνια έβγαλε άδεια με βάση τοπογραφικό 4 στρεμμάτων (στα χαρτιά) ενώ στην πραγματικότητα το οικόπεδο είναι 3,5 στρ. Για να γίνει μεταβίβαση θα πρέπει να τακτοποιηθεί ή να φτιαχτεί νεό πλασματικό τοπογραφικό 4 στρ και πάλι. Το ερώτημα είναι: Στον υπολογισμό του προστίμου θα βάλουμε όλα τα τετραγωνικά της μονοκατοικίας, αλλά να θεωρήσουμε ότι το ακίνητο συνοδεύεται από άδεια ή όχι? Στα χέρια μας έχουμε άδεια, αλλά μιας και το οικόπεδο θα δηλωθεί έως 3,5 στρ τότε μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι με πλάνη αποκτήθηκε (από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες), οπότε μήπως πρέπει να θεωρήσουμε ότι ποτέ δεν υπήρχε άδεια; Βέβαια στη δεύτερη περίπτωση το πρόστιμο είναι διπλάσιο και χάνεις και το κόστος έκδοσης αδείας ΙΚΑ κλπ κλπ που είχε πληρωθεί κανονικά τότε. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.