Μετάβαση στο περιεχόμενο

babis1098

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. (το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) καλησπέρα Ανοίγω αυτό το νέο θέμα γιατί η ΕΥΔΑΠ θα με βγάλει από τα ρούχα μου! Έχω χτίσει ένα νέο όροφο πάνω από το πατρικό μου. Είναι ένα νέο ανεξάρτητο σπίτι και θέλω μια νέα σύνδεση νερού. Έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για νέα σύνδεση και ο φάκελος μου εγκρίθηκε. Πριν ακόμα πληρώσω για να έλθει ο εργολάβος της ΕΥΠΑΠ εμφανίστηκε ένα βαν της και ήλθε να κάνει έλεγχο τις οικοδομής. Εκεί με ενημέρωσαν ότι δεν θα μπει νέα γραμμή από τον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ (που περνά μπροστά στο σπίτι) αλλά θα μπει μια διακλάδωση στην ήδη υπάρχουσα γραμμή που έρχεται στο οικόπεδο. Αυτό σημαίνει μια γραμμή που εξυπηρετεί το ένα σπίτι και έχει ήδη χαμηλή πίεση τώρα θα καλύψει δυο σπίτια …..τι μπορώ να κάνω ώστε να μπει νέα γραμμή για μένα από το κεντρικό αγωγό ώστε να μην έχω θέματα χαμηλής πίεσης;
  2. καλησπερα!! μετραω μεταξυ φασης και ουδετερου και βρισκω ταση περι τα 31 με 50 volt με ανοικτο διακοπτη ---------------------------------------------------------------------------------------- Οταν λεμε επαγωγικη ταση σε οικιακη εγκατασταση τι εννοουμε?? και βασικα ειναι φυσικο αυτο?? Μην κάνεις διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποίησε την "επεξεργασία" για να συμπληρώσεις το προηγούμενο μήνυμά σου. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ, AlexisPap.
  3. καλησπερα! Παρατήρησα σε μια καινούργια εγκατάσταση σπιτιου που εχει τριφασικό ρευμα οτι στους πολους μια οποιαδήποτε λαμπας οταν ο διακόπτης ειναι ανοικτος και δεν ειναι αναμμένη μετρώντας με ενα βολτομετρο βλεπω μια ταση 31 εως 51 volt και οταν τροφοδοτώ την λάμπα μετραω κανονικα 220v αυτο συμβαινει στις δυο απο τις τρεις φασεις σε ολες τις λαμπες αυτων στην τριτη φαση βρισκω κανονικα 0 και 220.αυτο ειναι Φυσιολογικό???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.