Μετάβαση στο περιεχόμενο

stefina

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

stefina's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά η συγγραφή δεν αναφέρει κάτι για την επένδυση, δεν το γράψαμε, αν και μας το είχε πει ο εργολάβος εξ αρχής οτι θα το κάνει. Το κακό είναι οτι είναι νέος στο επάγγελμα και δεν τα είχε επιλέξει όλα από την αρχή, γι' αυτό τώρα έχουμε πέσει σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις επί του θέματος. Νέοι κι εμείς στο "επάγγελμα" του αγοραστή... καταλαβαίνετε! Δηλαδή το klinker τελικά λέει; Εμφανισιακά μας αρέσει η όψη σαν τουβλάκι, και μάλιστα απ' ότι έχω δει, υπάρχουν και επιλογές χρώματος. Αχ σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!!!
  2. Καλησπέρα σε όλους! Έχω αγοράσει μονοκατοικία από εργολάβο, η οποία βρίσκεται υπό κατασκευή, και ο εργολάβος μου θέλει να επενδύσει τον εξωτερικό τοίχο του κάτω ορόφου με πέτρα. Επειδή στην πέτρα, και συγκεκριμένα στην τιμή της και το χρώμα, δεν τα βρίσκουμε, θα ήθελα να ρωτήσω ποιές άλλες επιλογές έχουμε για την εξωτερική επένδυση. Ο ίδιος μου είπε οτι, αν το επενδύσουμε με τουβλάκι, έμαθε από μαστόρους ότι υπάρχει πιθανότητα να περάσει υγρασία μέσα και δεν το θέλουμε. Κάτι ανέφερε για πυρόλιθο, αλλά δεν μπορώ να το βρω στο ιντερνετ τι είναι. Μήπως εννοούσε πυρότουβλο; Και αυτό το klinker ρε παιδιά τι είναι; Το κοστολόγιό μας προβλέπεται μέχρι 20ευρώ το μέτρο εργολαβική τιμή. Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν κάποιος μου έδινε τα φώτα του, γιατί δυσκολεύομαι λόγω χρόνου να πηγαίνω μόνη σε καταστήματα και να ρωτάω. Και όπως και να έχει, οι υπεύθυνοι των καταστημάτων θέλουν να πουλήσουν, και κανείς δε θα πει τα μειονεκτήματα του κάθε υλικού... Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.