Μετάβαση στο περιεχόμενο

elias_gr

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

elias_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από ότι έψαξα, ο ΚΕΝΑΚ ορίζει έναν ανώτατο συντελεστή θερμοπερατότητας για κάθε κλιματική ζώνη. Αν και υπάρχουν δομικά υλικά στην βιβλιοθήκη του TRNSYS, δεν ξέρω αν αυτά συμβαδίζουν με τις Ελληνικές προδιαγραφές, γι'αυτο και ζήτησα κάποια βοήθεια επί του θέματος. Ουσιαστικά εγώ έχω τις κατόψεις δύο ορόφων τις μεζονέτας, αλλά ορίζει μόνο διαστάσεις στο σχέδιο, και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ορίσω τα υλικά του εξωτερικού τοίχου, εσωτερικού, στέγη κτλπ κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι εντός προδιαγραφών.
  2. Καλησπέρα σας! Είμαι Μηχανολόγος και προσπαθώ να κάνω μια εξομοίωση ενεργειακή στο TRNSYS για την συμπεριφορά ενός κτιρίου στις τέσσερις κλιματικές ζώνες της Ελλάδας. Το σχέδιο του κτιρίου υπάρχει αλλά δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι κανονισμοί που ακολουθούνται για εσωτερικούς/εξωτερικούς τοίχους κτλπ. Μπορείτε να με κατατοπίσετε, τι πρέπει να ψάξω να διαβάσω? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.