Μετάβαση στο περιεχόμενο

pkokkotis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pkokkotis

  1. Ό,τι και να είναι, σε όποιο μισθό και αν συμφωνήσεις να εργαστείς, να προσέξεις τα ένσημά σου να είναι αυτά του Μηχανικου Τ.Ε.
  2. Συνάδελφε, μη στηρίζεσε στους τίτλους σπουδών αλλά στην εμπειρία που έχεις. Ο τίτλος σπουδών μας είναι ναι μεν Bachelor για την Ελλάδα, αλλά πολλά πανεπιστήμια δεν θα στο δεχτούν για Master. Τέλος πάντων. Τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι για εξάσκηση επαγγέλματος σε χώρες της ΕΕ είναι: 1) Αίτηση 2) Φωτοαντίγραφο πτυχίου επικυρωμένο (κάνει και η βεβαίωση αποφοίτησης) 3) Φωτοαντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Τεχνολόγου Ηλεκτρολόγου Β' Τάξης 4) Φωτοτύπία ταυτότητας επικυρωμένη 5) Παράβολο υπέρ του δημοσίου 50€ Τα καταθέτεις στο Υπουργείο Παιδείας και ζητάς την έκδοση Βεβαίωσης Μετακίνησης βάσει της Οδηγίας 2005/36 Κατόπιν, η βεβαίωση αυτή σφραγίζεται με την σφραγίδα Apostille από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Κατεχάκη 56) Και τέλος στη Μεταφραστική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών (Αρίωνος 10) για να μεταφραστούν στη γλώσσα του κράτους που πας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.