Μετάβαση στο περιεχόμενο

xrioanna

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

xrioanna's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχει οικ.αδεια του 99. Δεν πρεπει να δω αν ο κλειστος ισογειος χώρος σταθμευσης που κατασκευάστηκε προσμετράται στο σ.δ. με βάση τον ΝΟΚ, για να δω αν έχω υπέρβαση δόμησης?
  2. Είμαι νέα μηχανικός και τώρα μαθαίνω την διαδικασία των αυθαιρέτων. Το ξέρω ότι είναι αυθαίρετη κατασκευή,γι'αυτο ρωτάω αν μετραει στον σ.δ. για το φύλλο καταγραφής αυθαιρετης κατασκευής. Θεωρώ ότι αφού δεν υπάγεται στο αρθρο11 παρ.ιγ ωστε να εξαιρείται (Ενιαίος χώρος στάθμευσης στεγασμένος μέγιστου ύψους 2,60 μ., με ελαφρά κατασκευή ανοιχτός από όλες τις πλευρές, σε θέση εκτός της επιφάνειας του προκηπίου και σε επαφή με τα πλάγια ή πίσω όρια του οικοπέδου, με μήκος μικρότερο ή ίσο με το 1/2 του μήκους των πλευρών στις οποίες εφάπτεται και εφόσον εξασφαλίζεται η υποχρεωτική φύτευση.) άρα προσμετράται.σωστά?
  3. Σε κτίριο κατοικιών-καταστημάτων ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης στον ακάλυπτο μετατράπηκε σε κλειστό. Ο υπέργειος κλειστός χώρος στάθμευσης προσμετράται στο σ.δ. κατα ΝΟΚ? Μπορείτε να με παραπέμψετε στο αντίστοιχο άρθρο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.