Μετάβαση στο περιεχόμενο

grdaemon

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Υποκλίνομαι στην σωστή χρήση της ελληνικής. Είμαι πράγματι αναξιοπαθής ιδιοκτήτης και με τιμά. Ουδέποτε άφησα υπονοούμενο για παρανομία. Δεν έχω την διάθεση να συζητώ για χρόνια χωρίς ουσιώδη λόγο-αποτέλεσμα.Έχοντας σπουδάσει ως Φυσικός και Μηχανικός Η/Υ υποκλίνομαι σε τόσους μηχανικούς , τα επιχειρήματα και το νομικό πλαίσιο που τόσο αναλυτικά μας παρουσιάσατε.Είναι βέβαιο λοιπόν ότι στην ερώτηση του ανθρώπου η απάντηση είναι ίσως,άμα,μάλλον,όχι,μπα,άστο καλύτερα κλπκλπ. Ευχαριστούμε.(Εκ μέρους των αναξιοπαθούντων που λέγαμε) Παρακαλώ να δείχνετε τον απαιτούμενο σεβασμό προς το forum που σας φιλοξενεί και τους συναδέλφους που ανιδιοτελώς απαντούν στα ερωτήματά σας.
  2. Κρίμα ρε παιδιά κρίμα. Απαντήσεις είναι αυτές? Με αποκορύφωμα τον Θεό της οικολογίας στο τέλος. ΚΡΙΜΑ! Τυγχάνω ένας από τους Έλληνες που πάω με τον σταυρό στο χέρι από τότε που γεννήθηκα και τέταρτη γενιά που πλήρωσα μεταβίβαση για κάποια χωραφάκια..χωρίς να συμπεριλάβω έξοδα,βενζίνες έλεγχο κάθε τρεις και λίγο μην μας τα φάνε οι διπλανοί κλπ.κλπ. και έρχεστε εσείς να πείσετε τον άνθρωπο ότι θα μεγαλώσει η τρύπα του όζοντος και τα παιδιά του θα ζουν σαν αρειανοί με μάσκες οξυγόνου αμα κάνει camping στο χωράφι του. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!! Η μόνη πραγματική προστασία είναι οι κακόμοιροι (στην Ελλαδίτσα) ιδιοκτήτες κι όταν έρχετε ο καιρός να βάλουν κι αυτοί το κεφάλι τους κάτω από λίγο ήλιο-να τους δει κι αυτούς ο Θεός,..τους διαπομπέυετε.. ΚΡΙΜΑ Ξανά. Και για τους πονηράκηδες δεν είμαι κανας χτεσινός.. Φυσικά και γίνετε φίλε μου λοιπόν. Πρέπει να απευθυνθείς στην κατα τόπο υπηρεσία έκδοσης αδειών να σου εξηγήσουν τα δικαιολογητικά. Ακόμη και νόμιμος οστόσο κανένας δεν είναι στην Ελλάδα πιο πάνω από τον καλοθελητή...και ο νοών νοείτω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.