Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΝΙΚΟΣ 182005

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΝΙΚΟΣ 182005

  1. Καλησπέρα σας γνωρίζει κανείς αν κάποιος φοιτητής μηχανολογιας δικαιούται δωρεάν πρόγραμμα στατικής η κάποιο σχεδιαστικό?
  2. Κατάλαβα.. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Εχω πολύυυ δροοομοοο ακόμα μέχρι την πρακτική!!
  3. KΕγώ είμαι υπάλληλος ΔΕΗ και όσα παιδιά έρχονται για πρακτική από το ΤΕΙ κάνουν την ίδια δουλειά με εμάς που είμαστε μηχανιτεχνιτες κανονικά λοιπόν για να υπάρχει συνάφεια δεν έπρεπε να τους παίρνει κάποιος μηχανολόγος μαζί του και όχι να κάνουν δουλειά συνεργείου??
  4. Εγώ είμαι υπάλληλος ΔΕΗ και όσα παιδιά έρχονται για πρακτική από το ΤΕΙ κάνουν την ίδια δουλειά με εμάς που είμαστε μηχανιτεχνιτες κανονικά λοιπόν για να υπάρχει συνάφεια δεν έπρεπε να τους παίρνει κάποιος μηχανολόγος μαζί του και όχι να κάνουν δουλειά συνεργείου??
  5. Βασικά 1 μια είναι ΔΕ και η άλλη ΤΕ Και όσο αφορά τα χρήματα τις πρακτικής?
  6. Ο διορισμός έγινε με το πτυχίο μηχανοτεχνιτη και οι σπουδές είναι μηχανολόγος μηχανικός
  7. Καλησπέρα σας! Έχω μια απορία και θα θελα την βοήθεια σας! Όταν κάποιος κάνει πρακτική άσκηση αλλά ταυτόχρονα είναι και εργαζόμενος δημόσιος υπάλληλος και κάνει την πρακτική του στην εργασία του παίρνει και τα χρήματα της πρακτικής?? Και δεύτερο υπάρχει περίπτωση να απαλλαγή από την πρακτική του λόγο ότι είναι είδη σε συναφή αντικείμενο?
  8. Φίλε pavlos33 σώθηκες αν περιμένεις να σε ενημερώσει ο προϊστάμενος! Δεν είναι και ότι καλύτερο για αυτόν να παίρνεις έξτρα άδεια!
  9. Καλησπέρα σας γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις φοιτητικές άδειες δημοσίων υπαλλήλων?
  10. Η/Μ σε οικοδομές μπορεί να κάνει? Εννοώ μελέτη σε ύδρευση αποχέτευση πυρασφάλεια ψύξη θέρμανση?
  11. Τι εννοείς? Το κομμάτι τις μελέτης το έχουν οι Π.Ε? Σε ευχαριστω για τις πληροφορίες! Έχω κάνει αίτηση επανεγγραφής στο τει μηχανολογιας και περιμένω απάντηση και είπα να μάθω μερικά για τα επαγγελματικά δικαιώματα των μηχανολόγων!
  12. Γειά σας!Θα θελα την βοήθεια σας όσο αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα των μηχανολόγων μηχανικων τ.ε Δηλαδή τι έχουν δικαίωμα να υπογράψουν! Είδα παλαιότερες συζητήσεις και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν μέχρι και σήμερα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.