Μετάβαση στο περιεχόμενο

Talos81

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Talos81's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια, Η κατασκευή έχει 5 πιάτα για WIFI σύνδεσεις υψηλών ταχυτητων και μακρινών αποστάσεων και ένα για satelite TV. Mια τέτοιο κατασκευή θα μπορούσε να τροφοδοτιση μια ολόκληρη πολυκατοικία με εσωτερικό δίκτυο LAN 1000mbps και και WAN 54mbps αναβαθμισιμο στα 150 kai 300mbps για επικοινωνία με τον έξω κόσμο και μπορεί να παρέχει διαφορα πράγματα όπως υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων, τηλεφωνία VOIP, streaming και αλλα. Mε μικρές αλλαγές το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με την satelite tv Προς το παρόν αυτή την στιγμή η κατασκευή εξυπηρετεί εμενα και κατά δεύτερον λειτουργεί hotspot που δρα σε ακτίνα πολλών χιλιομετρων για την σύνδεση περαστικών η μη client. Oλα αυτά χωρίς ενισχυτές και χωρίς να μολύνει το φάσμα, καθώς η πληθώρα τον συνδέσεων είναι κατευθυντικες πολύ στενής δέσμης. @aginor Oπως κατάλαβες δεν κάνω μπανιστήρι . τώρα πως μπορώ να καταλάβω τι υλικό είναι το περιμετρικο ντουβαρακι ? αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως το τρύπημα του ήταν πιο εύκολο από ότι το πάτωμα Eυχαριστω.
  2. απλός άμα φαίνονται όλα OK επειδή έχει πολλά πιάτα επάνω και με τα πιάτα ο ιστός δέχεται πολλές τρελες δυνάμεις. προληπτικά μιλάω προσπαθώ να προλάβω κάτι κακό που μπορεί να γίνει από κάποιο λάθος μου αν και ο ιστός είναι εκεί κάπου 2 χρονια τις τρύπες που έκανα για τα στριφονια και για τους γάτζους τις γέμιζα με θερμοκολα μετα κόλλαγα μια μεγάλη ροδέλα βαρέου τύπου και μετά βίδωνα.
  3. Γεια, Γράφω εδώ για να πάρω ιδέες από εσάς για την καλύτερη στήριξη του κεραιοσυστηματος που έχω κάνει και να πείτε και εσείς μια γνώμη γενικα. Προς το παρόν λειτουργεί χωρίς προβλήματα κάπου 2 χρονια και έχει αντέξει βροχές και χιονια. ο ιστός είναι νεροσωλήνας φ60mm γαλβανισμένος με 4a συρματόσκοινα γαλβανισμένα και αυτα με διπλες άγκυρες στα άκρα + 2 αντηρίδες που δεν φαίνονται τώρα στις photos και θα τις κάνω upload πιο μετά Το μονο πρόβλημα που έχω βρει εγώ είναι πως δεν έχω βάλει και ψηλά αντηρίδες αλλα να πιάτα εμποδίζουν δυστυχώς βάζω και photos για να δείτε και να καταλάβετε και μονη σας.για οποιαδήποτε διευκρίνιση με ρωτάτε Eυχάριστω και άμα το θέμα μου δεν ταιριάζει στο forum σας μπορείτε να το διαγράψετε και συγγνώμη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.