Μετάβαση στο περιεχόμενο

undo_an

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

undo_an's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το τμημα που βρίσκεται μεσα σε "τάφρο" δεν ξεπερνα τους 0,40 μ. σε σχεση με την άδεια που επρεπε να ειναι γύρω στου 1,50 μ. βάθος.Ειναι σαν να έχει βγει εξω(υπερβαση υψους) και όχι ξεμπαζωμα απο φυσικο έδαφος.Αρα παω με υπερβαση ύψους και οχι με αναλυτικο λογο ξεμπαζωματος.Σωστα? Σκοπευω να το δηλωσω ως ΚΧ κ οχι ΒΧ αφου ειναι σπίτι και υψος 3,10μ. εσωτερικα.
  2. Ρωταω κ εγω... Εχω υπογειο με υψος 2.70 μ.(σε όλες τις πλευρές) στην αδεια το εχουν 1,50 μ. πανω απο το εδαφος. Πως το υπολογιζω? Υ.Γ.1. Εχει μετατραπει απο Βοηθητικος χώρος σε χωρο κύριας χρησης Υ.Γ.2. Στην άδεια φαινεται 50 τ.μ. αλλα ειναι 100 τ.μ. Τα 50 τ.μ. της αδείας έχουν τακτοποιηθεί με το 3843,δεν υπαρχει λογος συμπηφισμού?σωστα?
  3. Να ρωτησω και εγω κάτι γιατι εχω μπρδευτει πλήρως. Σε πυλωτη εχω τακτοποιησει με Ν.3843 τρια διαμερίσματα που ηταν γκαραζ.Ο ιδιοκτητης θέλει να πουλησει τωρα το ενα.Η ερωτησει ειναι: Εαν πρεπει να υπαχθουν και στο νόμο 4014 σαν αυθαιρετες κατασκευες και να γινει συμψηφισμος προστιμων.
  4. Γεια σας παιδια ειμαι τεχν. μηχανικος και σκεφτομαι να ψαξω εξω για να συνεχισω τις σπουδες μου ειτε σε τμημα πολ. μηχανικων ειτε αρχιτεκτονων μηχ. Στην ερευνα που εχω κανει ειδα για το Frederick Institute of Technology (Λευκωσία, Λεμεσός) το οποιο λεει πως ειναι ισοτιμο με τα Ελληνικα πανεπιστημια. Στο site του ΔΟΑΤΑΠ με τα αναγνωρισμενα πανεπιστημια http://62.103.84.30/2.php δεν ειδα να λεει κατι για τα τμηματα πολ. μηχανικων η αρχιτεκτονων μηχ. Μπορει να με βοηθησει καποιος?Τι ακριβως γινεται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.