Μετάβαση στο περιεχόμενο

ggeorgat

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ggeorgat's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ms Project γνωρίζω καλά ... ηταν μέρος της δουλειάς μου.. Primavera δεν ξέρω.. Για το autocad θέλω την πιστοποίηση... Τέσπα σε ευχαριστώ πολύ..
  2. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. Θα το σκεφτώ μέσα στην εβδομάδα και θα αποφασίσω.. τώρα που λέτε και για άλλα σεμινάρια! Σεμινάρια autocad 2D έχετε να προτείνετε κάτι?
  3. Από οτι έχω καταλάβει είναι στην ίδια τιμή 600 ευρώ των 100 ωρών..
  4. Συμφωνώ με όσα λές. Λάβε υπόψη σου όμως οτι έχω μείνει άνεργος και πρέπει να κάνω κάτι μέχρι να βρώ δουλειά. Νομίζω οτι θα εκτιμηθεί αν κάνω κάτι που μπορεί να μου χρειαστεί στα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα.
  5. Χμμ, είναι ένα ζήτημα αυτό. Αλλά ειναι 100 ώρες (1 μήνας μαθήματα) και να σου πώ την αλήθεια εγώ τα δίνω αυτά τα χρήματα αν αξίζει πραγματικά το σεμινάριο και αν μου ανοίξει και άλλες πόρτες..
  6. Έχω πτυχίο από το 2005. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι αν έχει αξία το πιστοποιητικό που παίρνουμε. Λογικά θα έχει αφού είναι με την συμπραξη του Υπουργείου Εργασίας.. Κάνω λάθος??
  7. Καλησπέρα σε όλους σας Είμαι μηχανικός παραγωγής και διοίκησης και αυτή τη περίοδο είμαι άνεργος αφού η τεχνική εταιρεία που δούλευα ως μηχανικός έργων έκανε downsize απλά. Έχω εντοπίσει ενα σεμινάριο στο ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ το οποίο ξεκινά σε 1 μήνα περίπου διάρκειας 100 ωρών για τεχνικούς ασφαλείας σε σύμπαξη με το υπουργείο εργασίας. Επειδή η εύρεση εργασίας αυτή τη περίοδο είναι πολυ δύσκολη σκεφτομαι να κάνω αυτό το σεμινάριο ώστε να γεμίζω το βιογραφικό μου. Η αλήθεια είναι οτι ως μηχανικός έργων στην εταιρεία έχω κάποια επαφή με το θέμα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποιος τη θεματολογία αυτού του σεμιναρίου, αν γνωρίζετε αν δίνουν πιστοποιητικό (Αν έχει αξία αυτό το πιστοποιητικό στη πραγματικότητα) και αν γενικά νομίζετε οτι αξίζει... Σας ευχαριστώ πολύ για τη προσοχή σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.