Μετάβαση στο περιεχόμενο

kotheos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kotheos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω!!!!βοηθησες αρκετα!!!!
  2. Καλημερα!μιλαμε σιγουρα για χαμηλη κα μεση ταση!!!Δεν γνωριζουμε κατι σιγκεκριμενο σχετικα με την ακριβη οδευση καλωδιου (κατι που ζηταται να εντοπισουμε) οσο για το βαθος εκτιμαται στα 0,8m εως 1. Αυτο που ακριβως ψαχνω ειναι καποιες τεχνικες σχετικα με την οδευση , τον ελεγχο και τον εντοπισμο σφαματων σε ενεργειακα καλωδια..Σε ευχαριστω πολυ..
  3. Καλησπερα σε ολους!! Θα ηθελα να ρωτισω σχετικα με τον τροπο ευρεσης υπογειου καλωδιου και τον εντοπισμου σφαλματος σε αυτο!!Ποιεσ ειναι οι τεχνικες που χρεαζονται η διαφορες διαταξεις??(π.χ γεφυρες).Υπαρχει καποια βιβλιογραφια που μπορω να κοιταξω?
  4. Καλησπερα σε ολους!!εχω μια εργασια σχετικα με τα φωτοβολταικα και την διασυνδεση τους με το δικτυο!!Θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με την βιβλιογραφια καθως απαιτειται να εχω στοιχεια μονο απο επιστιμονικα περιοδικα η αθρα δημοσιευμενα σε συνεδρια!Εψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο..τι μπορω να κανω?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.