Μετάβαση στο περιεχόμενο

detorakis mihalis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

detorakis mihalis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας αλλά αυτοί οι κανονισμοί απο τα EN ή τα ASTI δεν υπαρχουν στο ιντερνετ ελευθερα παρα μόνο επι πληρωμης. ****** ** ******* ****** ********** Α όσον αφορά τα πρακτικά απο το συνέδριο αν ήταν οδηγίες η κανονισμοί για την παραγωγή η τη χρήση ινοπλισμένου θα με βοηθούσαν, και αν δεν σασ ηταν δυσκολο, θα με διευκολύνατε, διαφορετικά δεν πειράζει.ευχαριστώ παρα πολύ παντως όλους σας! α ξεχασα το email μου είναι [email protected] ευχαριστω! Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Το e-mail σας, εφόσον το έχετε δηλώσει στο προφίλ σας, φαίνεται στο κάτω μέρος κάθε δημοσίευσής σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. Βασικά ψάχνω για υπάρχοντες κανονισμούς στο ινοπλισμένο σκυρόδεμα, είτε Ελληνικούς, είτε ξένους. Αν έχετε και μπορείτε να μου τους στείλετε ηλεκτρονικά, ή να μου πείτε που μπορώ να τους βρω, θα σας ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ!! [email protected] Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.