Μετάβαση στο περιεχόμενο

pavleas2112r

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

pavleas2112r's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γενικο ΚΑΔ εχω φιλε μου γιατι οταν βαζω φωτοβολταικα τα υλικα τα αγοραζει η εταιρεια με την οποια συνεργαζομαι οποτε εγω μονο εργασια παρεχω. Υλικα χρησιμοποιω μονο οταν δουλευω μονος μου σαν ηλεκτρολογος (σπιτια κτλ)
  2. Γεια σας παιδες. Θελω βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει και δεν εχω ασχοληθει ξανα και ειμαι νεος.Ηλεκτρολογος μηχανικος ο οποιος κανει μελετες (σχεδια κτλ) αλλα δουλευει και σαν απλος ηλεκτρολογος (φωτοβολταικα, οικοδομες) οχι κανοντας μελετη αλλα με υλικα τα οποια αγοραζει ο ιδιος πολλες φορες για να κανει τι δουλιεα του. Αυτα τα υλικα που αγοραζει και τα χρησιμοποιει στη δουλεια του που τα περναμε στο Ε3? Τα βαζουμε ολα μαζι με τις δαπανες που εχει και σαν ηλεκτρολογος για το γραφειο του πχ? Εχω εσοδα 21.000 και εξοδα (μαζι και με τα υλικα) 6000 ευρω. Αν κανω αυτοελενχο για να κλεισω τι χρονια με συμφερει, πληρωνω τιποτα για τον αυτοελεγχο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.