Μετάβαση στο περιεχόμενο

anastasiosp

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

anastasiosp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το σπίτι είναι ετσι γιατι ο ζεστος αέρας απο το καλοριφερ οταν αγγιζει το παγωμένο ταβάνι υγροποιήτε και βλεπουμε αυτο το φαινόμενο! Οι λυσεις ειναι δυο η σκεπη η γυψοσανίδα στα ταβανια με πετροβαμβακα στους πεντε ποντους αναμμεσα στήν γυψοσανίδα και το ταβανι! Μηπως το σπιτι δέν ειχε καλοριφερ και εβαλε ο άνθρωπος τωρα και την πάτησε ετσι?
  2. Το οικόπεδο αγοραστηκε το 2008. Χρωματισμένο ρυμοτομικό διάγραμμα του 1993 δεν υπαρχει στην πολεοδομία,μαλιστα αυτο που έχει η πολεοδομία εδω δεν είναι σκιαγραφημένο καν μονο μια μαυρη γραμμη που χαρακτηρίζει την πρασια γυρω γυρω! Στην εφημεριδα της κυβερνήσεως είναι σκιαγραφημενο οπως βλεπεις . Η πολεοδομια λεει οτι είναι πρασια και οτι οι γραμμες ειναι πράσινες. Ο τοπογράφος μου εδω αφου τα σχέδια που ελενξε κατα την αγορα του οικοπεδου ηταν αχρωμα και οχι σκιαγραφημενα (μονο περιμετρικα μια μαυρη γραμμη υπηρχε)δεν το πρόσεξε καν! Πραξη εφαρμογης δεν υπαρχει ειναι δίκο μου λαθος ηθελα να αναφερθω στην τροποποιηση!
  3. Καταλαβα οτι έγινε τροποποίηση για συμφεροντα ενος ατόμου! Εγινε κατάργηση πεζόδρομου,δρομου,χαρακτηρισμου "αρχαιολογικού πάρκου" ,ενοποίηση ΟΤ τα οποία ανήκουν στο ίδιο ατομο! Δεν είμαι γνώστης αλλα προσπαθώ,θα πάω στην πολεοδομια και θα σας δώσω τις πληροφορίες που ζητάτε!(χρώματα, του ρυμοτομικού διαγράμματος) )Το ευχαριστώ ειναι πολυ μικρο για την βοήθεια που μου έχετε προσφέρει!
  4. Εαν πας στην εφημερ. της κυβερνησεως εχει το τοπογραφικο και θα καταλαβεις!
  5. Εχω κανει πολλες διατυπώσεις λαθος και διορθώνω! Το τμήμα της αρχικής ιδιοκτησίας που βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου υπόκειται στις διαταξεις του Ν1337/83 περί εισφόρας γής και χρήματος.Η πολεοδομική μελέτη της περιοχης εγκρίθηκε με το απο 16-1-87 Π.Δ/γμα (Φεκ 182/Δ/10-3-87),τροποποιήθηκε με την 865/23-3-93 αποφαση νομάρχη (ΦΕΚ 337/Δ/8-4-93) και εκκρέμει η πραξη εφαρμόγης του σχεδίου που μπορεί να μεταβαλει το εμβαδόν και το σχήμα των τελικων ιδιοκτησιων! Εαν πατε στην αποφαση (ΦΕΚ 337/Δ/8-4-93) στην σελίδα 2856 στο ΟΤ 55 το μεγαλο σκιαγραφημα ειναι η πρασια πισω το μικρο τετραγωνακι ειναι το κτιριο τα οποία αποτελουν το οικοπεδο που αγόρασα.Το τριγωνικο διπλα ανηκει σε αλλον. Ο τοπογραφος έκανε μεγαλο λαθος κανοντας τα παντα συμφωνα με το (Φεκ 182/Δ/10-3-87),λεγοντας μου οτι το (ΦΕΚ 337/Δ/8-4-93) περασε αθορυβα! Και εχει πρασια τελικα 450τμ!
  6. Πραξη εφαρμογής μόνο γιαυτό το οικοπεδο!!!! Σχεδιο πολης υπαρχει αλλα δεν εχει υλοποιηθει ακομη.
  7. Ο τοπογράφος μου λέει να κανω ένσταση οταν γίνει υλοποίηση σχεδιου πολεως οχι πιο νωρις γιατι θα είναι αχρηστη!
  8. Κατάρχην ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε όλοι σας! Το οικόπεδο είναι 650τμ οχι 6500 και η πρασιά 450 οχι 4,5! Είναι στην Ζακυνθο εντος πόλεως με οικία προ του 55 μέσα!Πουθενά στο σχέδιο πόλεως Ζακυνθου δεν υπάρχει πρασιά μονο πλατέιες! Το βάθος είναι απο άκρη σε άκρη ακομη και εκεί που δεν υπαρχει στον δρόμο πρόσοψη και μου αφήνει 200 τμ να χτίσω εκεί που ειναι η παλιά οικία! Μου είπαν οτι είναι δουλειά ισχυρού πολιτικού προσώπου που είναι γείτονας! Μπορώ να κάνω ενσταση η καινούργια πράξη εφαρμογής?
  9. Καλημέρα σας. Πριν λίγο καιρό απέκτησα ένα οικόπεδο 650τμ μέτρων περίπου οπου στο τοπογραφικό του υπάρχει 450τμ πρασιά με πράξη εφαρμογής του 93' μόνο γιαυτό το μεμονωμένο οτ.Ο τοπογράφος μου δεν το πρόσεξε κατα την αγορά και δεν ξέρω τι να κανω!Είναι απίστευτο. Εχω κανει πολλες διατυπώσεις λαθος και διορθώνω! Το τμήμα της αρχικής ιδιοκτησίας που βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου υπόκειται στις διαταξεις του Ν1337/83 περί εισφόρας γής και χρήματος.Η πολεοδομική μελέτη της περιοχης εγκρίθηκε με το απο 16-1-87 Π.Δ/γμα (Φεκ 182/Δ/10-3-87),τροποποιήθηκε με την 865/23-3-93 αποφαση νομάρχη (ΦΕΚ 337/Δ/8-4-93) και εκκρέμει η πραξη εφαρμόγης του σχεδίου που μπορεί να μεταβαλει το εμβαδόν και το σχήμα των τελικων ιδιοκτησιων! Εαν πατε στην αποφαση (ΦΕΚ 337/Δ/8-4-93) στην σελίδα 2856 στο ΟΤ 55 το μεγαλο σκιαγραφημα ειναι η πρασια πισω το μικρο τετραγωνακι ειναι το κτιριο τα οποία αποτελουν το οικοπεδο που αγόρασα.Το τριγωνικο διπλα ανηκει σε αλλον. Ο τοπογραφος έκανε μεγαλο λαθος κανοντας τα παντα συμφωνα με το (Φεκ 182/Δ/10-3-87),λεγοντας μου οτι το (ΦΕΚ 337/Δ/8-4-93) περασε αθορυβα! Και εχει πρασια τελικα 450τμ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.