Μετάβαση στο περιεχόμενο

mikekyrou

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mikekyrou

  1. και αυτο το καταλαβαινω. αλλα αυτο που ρωτω ειναι για κατι που δεν βγαινει απο το εργοστασιο και ο μηχανολογος θα κανει την μελετη αυτη(αντι να την παρει απο το εργοστασιο). Εχω ακουσει πιο παλια για αυτοσχεδια αυτοκινητα. Αν αυτοι μπορουν να τα γραψουν, αυτο θα κανω και εγω, Αυτοσχεδιο μηχανακι με πλαισιο απο αλλο μηχανακι και μοτερ απο αλλο μηχανακι της ιδιας εταιριας.
  2. αυτο το καταλαβα αλλα εγω δεν θελω να βαλω κινητηρα μεχρι 25%. Ο κινητηρας που θα βαλω θα ειναι 50% και σκευτομαι αν ενας μηχανολογος, λεμε τωρα, κανει μελετη οτι μετα απο καποια ενισχυση στα φρενα και στην αντοχη του πλαισιου, μπορει να το γραψει κανονικα. Γιατι στην περιπτωση εως 25%, μηχανολογος δεν χρειαζεται, μαλλον χρειαζεται αλλα δεν ειναι για καποια μελετη, απλα για να επιβεβαιωσει τον κινητηρα. Αρα εγω ρωταω αν μπορει να αντικαταστησει μοτερ >25% μετα απο μελετη μηχανολογου οτι το πλασιο και τα φρενα ειναι αρκετα για ενα τετοιο μοτερ.
  3. ευχαριστω φιλε. αυτο με το 25% δεν χρειαζεται να γινει καποια αιτηση. την αιτηση την κανεις αν θελεις να υπερβεις αυτο το οριο. δεν ειμαι σιγουρος για αυτο, αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει.
  4. εχω μια ερωτηση σχετικα με το θεμα. Λεμε τωρα οτι ενας πελατης θελει να αλλαξει μοτερ σε μηχανη και θελει επισης να το επιθεωρησει και να ειναι νομιμος με μοτερ πιο μεγαλης ισχυς. Λεμε τωρα οτι εχει ενα μηχανακι στα 50 κυβικα και θελει να του βαλει μοτερ 100κυβικα. Ποιες διαδικασιες απαιτει ο νομος να γινουν απο μηχανικο (μηνολογο λογικα) στο μηχανακι για να μπορει ο πελατης να κυκλοφορα το μηχανακι του στον δρομο νομιμα? Ποια κριτηρια πρεπει να πληρει το μηχανακι? Πως θα γινει η ολη ιστορια? Θα κανει μελετη ο μηχανολογος βασει των απαιτησεων και θα παρουσιασει την μελετη του στην αρχη αδειων για να την εγκρινουν? Ευχαριστω ΥΓ. Βρισκομαι στο ''φοιτητικο σταδιο'' ακομη αλλα λογω και της σπουδης μου (μηχανολογος) και λογω του οτι εχω ενα μηχανακι και θελω να του βαλω αλλο μοτερ και να ειναι και νομιμο, ψαχνομαι τριγυρω ισως καταφερω να ασχοληθω λιγο με αυτο που σπουδαζω.
  5. Γεια σας παιδεια, παρακολουθω το φορουμ εδω και καιρο αλλα λογω του οτι ειμαι φοιτητης ακομα, δεν καταφερα να ενταχθω στο κλιμα που επικρατει. Σχετικα με το θεμα, πυροπροστασια, ποια ειναι η δουλεια ενος μηχανολογου σε αυτο το θεμα, και γενικα με τι ασχολουνται συνηθως οι μηχανολογοι μηχανικοι. Οτι βλεπω γυρω μου, ολα εχουν μερικη εως πολυ σχεση με μηχανολογια. Ετσι ειναι τα πραγματα ή ειναι η ιδεα μου? Εξω στο εμποριο με τι δουλεις ασχολουνται οι μηχανολογοι? Οποια βοηθεια, καλοδεχουμενη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.