Μετάβαση στο περιεχόμενο

ribasg3

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ribasg3's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το αγροτεμάχιο το αγόρασα εγώ πέρσι το καλοκαίρι παίδες. Ο δρόμος υπήρχε όπως είναι κ τώρα. Δεν γνωρίζω περισσότερα, απλά είδα στο κτηματολόγιο ότι τον έχει χαρακτηρισμένο ως αγροτικό δρόμο κανονικά με κωδικό. Επομένως πρέπει όντως να μιλήσω με κάποιον μηχανικό και δικηγόρο. Ευχαριστω παίδες
  2. Η αναφορά μου ήταν ειρωνική περί της ευγενείας του.. Αυτό είναι ένα πρόχειρο σχέδιο για να πάρετε μία ιδέα.
  3. Καλησπέρα σας φίλοι. Θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε στο εν λόγο πρόβλημα που έχω να αντιμετωπίσω με το αγροτεμάχιο μου κ τον γείτονα μου. Αν βρίσκομαι σε λάθος ενότητα παρακαλώ όπως διαγραφεί το παρών μνμ κ ας με ενημερώσετε για το λάθος μου, ευχαριστώ. Το θέμα ειναι το εξής... Είμαι ιδιοκτήτης αγροτεμαχίου, κ το κτηματολόγιο δείχνει ότι υπάρχει αγροτικός δρόμος ο οποίος καταλήγει στη βόρεια γωνία του αγροτεμαχίου μου κ συνεχίζει διασχίζοντας παράλληλα ολόκληρη τη βόρεια πλευρά μου, είτι μήκους 21 μέτρων στη περίπτωση του αγροτεμαχίου μου. Το πρόβλημα ειναι οτι ενώ ο αγροτικός δρόμος όντως φθάνει μέχρι τη βόρεια πλευρά του αγροτεμαχίου μου έπειτα κόβεται εκει καθώς ο εν Βορρά βρισκόμενος γείτονας μου έχει περιφράξει το αγροτεμάχιο του απο το οποίο θα έπρεπε , σύμφωνα με το κτηματολόγιο (τελευταία ανάρτηση προ 5μηνου κ οριστική), να περάσει ο αγροτικός δρόμος αυτός. Με αποτέλεσμα να μη μπορώ να εισέλθω στο αγροτεμάχιο μου παρά μόνο απο ένα άνοιγμα μήκους 1,30 μέτρων από το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε δεν χωράει αυτοκίνητο παρά μόνο πεζός ή μηχανή. Σε επικοινωνία μου με το κτηματολόγιο μου ανέφεραν οι νομικοί τους οτι θα πρέπει να κινηθώ δικαστικά εναντίον του δήμου που δεν ανοίγει τον δρόμο κ εναντίον του γειίονα ο οποίος τον έχει κλείσει. Δυστυχώς ο γείτονας ειναι ευγενέστατος κ όπως ανέφερε η αγαπητή κυρία του "δεν με νοιάζει, να μη μπαίνεις μέσα στο κτήμα σου με αμάξι". Ενώ είχα όλη τη καλή διάθεση να βρούμε μια λύση.... Δυστυχώς δεν μπορώ να εισέλθω από αλλού μιας κ απο τα Νότια κ τα Δυτικά έχω χτισμένα σπίτια με νόμο Τρίτση, κ Ανατολικά αγροτεμάχιο με μεγάλες μουριές τις οποίες δεν μπορώ φυσικά να ρίξω κ να καταπατήσω το αγροτεμάχιο αυτό για να εισέλθω στο δικό μου. Επομένως η μόνη μου λύση φαίνεται να είναι ο αγροτικός δρόμος όπως δείχνει το κτηματολόγιο. Τι μπορώ να κάνω? Η έννοια της δουλείας τι είναι κ βοηθάει? Απλός ιδιώτης είμαι, ιδιωτικός υπάλληλος , άσχετος με τα κτηματολογικά...ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.