Μετάβαση στο περιεχόμενο

Stell

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Stell's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατα'ρχην το ποσό που αναγράφεις είναι πολύ λιγότερο από αυτό που πλήρωσα στον εν λόγω μηχανικό.Στο χαρτί που βγαίνει αναλυτικά για το τι πληρώνω και για ποιο λόγο είναι μέσα και η αμοιβή του για την ΕΠΙΒΛΕΨΗ. Και δεν ζήτησα απο κανέναν να κάνει κωλοτούμπες, ζήτησα και απαιτώ να κάνει αυτά τα οποία είναι αρμόδιος να κάνει.
  2. Δυστηχώς ο μηχανικός που έχει υπογράψει την άδεια κατεδάφισης δεν είναι διατεθημένος να βοηθήσει γιατί του είπα ότι δεν θα αναλάβει το έργο της ανέγερσης και επειδή είναι γνωστός και ο "αγαπητός" γείτονας και δεν θέλει να μπλέξει δεν παίρνει θέση στο θέμα, επίσης φώναζε ότι στην καταδάφιση δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα (αυτή που θα αναλάβει εκείνος) ενώ στην εκσκαφή πριν την ανέγερση (που δεν αναλάβει εκείνος αλλά η εταιρεία που θα χτίσει) εκεί θα προκληθούν ζημιές. Του ζήτησα να μιλήσει με τον γείτονα για να τον βοηθήσουμε να μην συμβεί κάτι και αρνήθηκε. Οπότε εγώ είμαι στο κενό μόνη μου χωρίς βοήθεια που πραγματικά χρείαζομαι γιατί δεν θέλω προβλήματα, θέλω μόνο να χτίσω το σπιτάκι μου και τίποτε άλλο. Και αν εγώ ως εργοδότης έχω την ευθύνη για μια ζήμια που τυχόν προκληθεί γιατί να πληρώσω τον μηχανικό να επιβλέπει αφού δεν πρόκειται να πάρει ευθύνη, απλά για να κοιτάει μόνο τον πληρώνω?? Συγνώμη αλλά δεν μπορώ άλλο έχω αγανακτήσει με όλο αυτό το θέμα Υποτήθεται ότι ήταν γνωστός, έδειχνε πρόθυμος να βοηθήσει όπως έλεγε στην αρχή αλλά το άλλαξε όταν του είπα ότι δεν θα αναλάβει την ανέγερση. Καθόλου επαγγελματικό απο μέρους του!! Έπαθα και έμαθα.
  3. Καλησπέρα σας. Έχουμε ένα σπίτι το οποίο είναι μεσοτοιχία με άλλα δυο δεξιά και αριστερά του, τό δικό μας και το σπίτι στα δεξιά είναι από πλήθο τα παλιά τα προσφυγικά, ξέρετε. Θέλουμε να κατεδαφίσουμε το δικό μας αλλά έχουμε θεματάκι με τον "αγαπητό" γείτονα στα δεξιά μας που δεν θέλει να κατεδαφίσουμε και να χτίσουμε. Είμαι πρόθυμη να λάβουμε κάθε μέτρο προστασίας στηρίγματα και τέτοια για να διασφαλίσω ότι δεν θα πάθει τίποτα το δικό του αλλά εκείνος δεν νομίζω ότι είναι διατεθημένος να συνεργαστεί. 1) Σε περίπτωση ζημιάς κατα την διάρκεια την κατεδάφισης, ποιός έχει την ευθύνη για να αποκαταστήσει και να χρεωθεί τις ζημιές εγώ ή ο επιβλέπων μηχανικός? 2) Σε περίπτωση που δεν με αφήσει να λάβω τα απαραίτητα μέτρα για να βοηθήσω το σπίτι του, μπορώ να κάνω αίτηση στην πολαιοδομία ότι το σπίτι του είναι σε επικίνδυνη κατάσταση ώστε η κατεδάφιση να γίνει παρουσία της πολαιοδομίας ωστε να συνεργαστεί θέλει δεν θέλει. Και αυτή την αίτηση πρέπει να την κάνει ο μηχανικός ή και εγώ μπορώ??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.