Μετάβαση στο περιεχόμενο

NAYPIGOS11

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by NAYPIGOS11

  1. δηλαδη θα κανω τα W σε Wh και τα Wp σε Wh για να βρω τον συνστελεστη .... ο οποιος θα πρεπει να βγει μεταξυ 0 - 1 σωστα?
  2. Ναι την αποδοση ολου του συστηματος της ηλιακης αντλιας ζηταει. Μου εχει τα εξης δεδομενα Ewater = g*Q*h*t*p (αυτο βγαινει σε joule αρα για να τα κανω watt διαιρω με το χρονο ) και μου δινει nαντλιας (που εννοει ολου του συστηματος ) = Εwater / Ε φ/β . Εκει που εχω κολλησει ειναι τι βαζω σαν Εφ/β ?? Το μονο δεδομενο που εχω ειναι οτι το φ/β ειναι 20Wp . .
  3. Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοηθεια σας μιας και εχω κολλήσει. Έχω μια εργασία για ενα συστημα ηλιακής αντλιας. Το πρόβλημα λεει οτι συνδέουμε την αντλια με φωτοβολταϊκό πλαίσιο ισχύος 20Wp, η ενεργεια που απαιτειται για την άντληση του νερου ειναι 3000W και μπορουμε να υπολογισουμε την αποδοση της αντλιας απο τον τυπο n = Ewater/ Eφ/β .....δηλαδη n = 3000/20???? κατι δεν μου παει καλα!!!! Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω.
  4. Γεια!! Λοιπον πηγα στο λιμεναρχειο της περιοχης μου (γιατι να κανω εναρξη στην εφορια δεν με συμφερει οικονομικα) να γραφτω στο τοπικο κλιμακιο των επιθεωρησεων και δεν ξερουν τη διαδικασια εγγραφης.... εχουν εδω και χρονια κατι ξεχασμενους ναυπηγους που ο ενας εχει παρει συνταξη....και συνεχιζει να ειναι στο κλιμακιο ....και μου ειπαν θα ψαξουν τη διαδικασια και θα με παρουν τηλ...αλλα μου ειπαν να ψαξω και εγω...λοιπον εχουμε καμια ιδεα που να ψαξω...?!?! Θελω να δω τι δικαιολογητικα χρειαζεται και τι γινεται αφου γραφτεις...πρεπει να ξεκινησω ασφαλεια...για να κοβω αποδειξεις.. η πληρωμη μου θα γινεται μεσω υπουργειου....?!!?
  5. Σ'ευχαριστώ παρα πολυ!!Τοσες πληροφορίες δεν μου είχε δώσει κανεις!!
  6. Σ'ευχαριστώ πολυ! Θα ήθελα να σε ρωτήσω τι είναι η δραστηριότητα ΚΑΔ?όπως επίσης αν μπορώ να υπογράφω για επιθεωρήσεις μικρών σκαφών, καϊκιών κλπ (βασικά για τα σκάφη που προβλέπονται απο τη νομοθεσία) χωρίς να έχω προϋπηρεσία?ααα και κάτι ακόμα αν γνωρίζεις....το μπλόκ αποδείξεων εννοείς μπλοκακι παροχής υπηρεσιών?δηλαδή θα γραφτω στο ΤΕΒΕ ή ΙΚΑ? και παλι ευχαριστω....
  7. Καλημέρα...είμαι και εγώ ναυπηγός τει..έχω τελειώσει εδώ και καιρό...μπορείτε να μου πείτε αν ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να κάνω έναρξη επαγγέλματος; Μπορώ να υπογράφω κανονικά χωρίς προϋπηρεσία; ρωτάω την eetem αλλα δεν μου έχουν δώσει ξεκάθαρη απάντηση...παρα μονο να βγάλω σφραγίδα! Ευχαριστώ! Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται. Μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε αυτό. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, petsagouris
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.