Μετάβαση στο περιεχόμενο

gregkagk

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gregkagk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. dratsiox το πλάτος που θα έχει η γέφυρα πως θα παίξει ρόλο? Υπάρχουν κάποιες ενδεικτικές τιμές κάπου?
  2. Καλησπέρα σε όλους!! Ο συντελεστής αυτός ψ είναι αυτός που θα χρησιμοποιηθεί και στον υπολογισμό των μαζών της γέφυρας. Δηλαδή η μάζα της γέφυρας θα προέρχεται μόνο από τα μόνιμα φορτία (G + 0 x Q)???? Επίσης οι τιμές του πίνακα που ανέβασε ο terry γιατί sovatzou δεν είναι υποχρεωτικές?? Εφόσον προέρχεται από το παράρτημα EN 1990 A2, τότε αυτό έχει το χαρακτηρισμό normative, πράγμα που τις κάνει υποχρεωτικές. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Αυτά από εμένα!!
  3. Έχει κανείς υπόψη του πως μπορώ να δώσω διατομή στο SAP, μεταβαλλόμενη καθ' ύψος; Πρόκειται για στύλο που στη βάση του είναι διαστάσεων 100 x 100 και στην κορυφή του είναι 60 x 60; Η μεταβολή είναι γραμμική.
  4. Καλησπέρα σε όλους, Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας, ο επιβλέπων καθηγητής μου είπε ότι για διάφορες αναλύσεις που θα κάνω, θα χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα ruaumoko 3d. Το ξέρει κανένας; Το έχει δουλέψει; Έψαξα να βρω εκδόσεις, αλλά δεν κατάφερα να βρω παρά μόνο manual για τη λειτουργία του. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Σας ευχαριστώ όλους..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.