Μετάβαση στο περιεχόμενο

BALLIAN

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Σχεδιαστής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα σας. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με τη Νομοθεσία, που πρέπει να μελετήσω, για να έχω εικόνα για τα δικαιολογητικά, που χρειάζονται για τον ελεγκτή δόμησης, για έκδοση ΠΕΚ και θεώρηση ηλεκτρονικών Οικοδομικών Αδειών για σύνδεση με τα δίκτυα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα σας. Στα Φορολογικά της αδείας σε μια προσθήκη καθ'ύψος υπολογίζεται και η σκάλα? Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο έλεγχος είναι Μεταγενέστερος έλεγχος φορολογικών στην κατηγορία 3 και αφορά μια 5όροφη οικοδομή, με υπόγειο, πατάρι και φυτεμένο δώμα (από λάθος ανέφερα πριν την προσθήκη).
  4. Καλημέρα σας. Γνωρίζει κάποιος αν τα απρόβλεπτα μπαίνουν ΜΟΝΟ στον αναλυτικό προϋπολογισμός στις αμοιβές μηχανικών ή μπορούν να υπολογιστούν και στο συμβατικό? Ο έλεγχος αφορά προσθήκη ορόφου. Ευχαριστώ. Αν είσαι (ή σπουδάζεις) Μηχανικός βάλε την ειδικότητα σου Didonis
  5. Καλημέρα σας. ΉΘελα να ρωτήσω στην Προέγκριση Οικοδομικής Άδειας, ως προς τα Φορολογικά, τί πρέπει να βάλει ο Μηχανικός? Είναι υποχρεωτικό να προσκομίσει κάτι? Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά. Γνωρίζετε σε Δήμο που πρόσφατα απέκτησε και δική του Πολεοδομία πόσο είναι το ΚΗ? 40%? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.