Μετάβαση στο περιεχόμενο

fegarenia

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

fegarenia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας πώς να κατασκευαστή ζηλότυπος υποστυλώματος διαστάσεων 50/50/25 μορφής Γ. Φεγγαρένια, συμπλήρωσε το επάγγελμα και την ειδικότητα στο προφίλ σου. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. AlexisPap
  2. Η θεμελίωση θα είναι σε ένα επίπεδο... η κατοικίες σε κάθε όροφο θα έχουν μια υψομετρική διαφορά 0,60μ αναμεταξύ τους. Θεωρείτε σωστό τον τρόπο που περιγράφω στο προηγούμενο post μου ή πρην από τα τοιχία του υπογείου να ρίξω το δάπεδο υπογείου;
  3. Είμαι νέος μηχανικός (τοπογράφος). Σε προηγούμενα έργα όπου συμμετείχα στην Αθήνα, όπου ήμουν στο εργοτάξιο, το δάπεδο του υπογείου το ρίχναμε πλωτό μετά από επιχωμάτωση. Δηλαδή ρίχναμε τα θεμέλια, σηκώναμε τα τοιχία υπογείου, επιχωματώναμε και στην συνέχεια ρίχναμε το δάπεδο του υπογείου πλωτό πάνω σε ένα πλέγμα . Τώρα εργάζομαι στην επαρχεία και έχω αναλάβει και την επίβλεψη του έργου. Θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη των φίλων στο forum εδώ, πριν μιλήσω με τον μηχανικό που μου έκανε την μελέτη.
  4. Θα κατασκευάσω μια διπλοκατοικία, η κάθε κατοικία θα είναι σε τέσσερα επίπεδα(υπόγειο, ισόγειο, όροφος και απόληξη κλιμακοστασίου). Η θεμελίωση θα είναι σε ένα επίπεδο, αλλά η κατοικίες σε κάθε όροφο θα έχουν μια υψομετρική διαφορά 0,60μ αναμεταξύ τους. Στην μεσοτοιχία θα κατασκευαστή δοκάρι z. Στο υπόγειο πως θα κατασκευαστή αυτή η ανισοσταθμία; Συμπληρώστε παρακαλώ την ειδικότητά σας στο προφίλ σας από τον Πίνακα Ελέγχου. Ευχαριστώ . gvarth.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.