Μετάβαση στο περιεχόμενο

KOSTAS STERGIOU

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

KOSTAS STERGIOU's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. έχω ένα οικόπεδο 5 στρέμματα σε περιοχή που ήταν πρώην έλος, και το έδαφος μέχρι τα 3,5μέτρα έχει νερό. Πως μπορεί να γίνει η θεμελίωση σε αυτή την περίπτωση. Με απομάκρυνση του νερού, χρήση κροκάλων ή στεγανοποίηση με μεμβράνες? ευχαριστώ Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. Καλησπερα. Έχω έαν οικόπεδο 1 στρέμματος στους Θρακομακεδόνες το οποίο σύμφωνα με το 270Δ/85 ΦΕΚ περί εκτός σχεδίου πόλεως δόμηση το 1997 ήταν μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, αλλά γνωρίζω ότι η περιοχή έχει μπει πλέον στο σχέδιο. Η αρτιότητα σε αυτή την περίπτωση ισχύει? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.