Μετάβαση στο περιεχόμενο

lemur

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

lemur's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Διευκρινιστικά, συζητάω για διαμέρισμα σε πολυκατοικία που δεν έχς δει ακόμα. Απλά θα ήθελα να έχω σε α φάση να έχω ενα υπόβαθρο όσον αφορά στο τι πρέπει να ελέγχθεί κατά την επίσκεψη. Από οτι έχω πληροφορηθεί η φωτιά μάλλον περιορίστηκε σε 1 χώρο και δεν πρέπει να κράτησε πάνω από 30 λεπτά. Ευχαριστώ και πάλι και αναμένω νεότερες πληροφορίες αν υπάρχουν.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας στο παραπάνω θέμα. Τι είδους ελέγχους (θεωρητικούς αλλά και κυρίως πρακτικούς) πρέπει να κάνει κάποιος σε κτίριο μετά από φωτιά? Σίγουρα ο πρωταρχικός έλεγχος θα είναι οπτικός, φαντάζομαι όμως ότι σε β φάση θα χρειαστεί και κάποιος περαιτέρω έλεγχος ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.