Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasilis_h

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vasilis_h's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. φιλε κωστα το να δω οτι το ρολοι χρειαστηκε πιο πολυ χρονο για τον κυκλο ειναι δυσκολο η` ακατορθωτο? οι συσκευες που λειτουργουσαν την στιγμη που μετρησα ηταν οι ιδιες με και χωρις την συσκευη. γιατι ομως γυρισε πιο αργα με την συσκευη? μου κανει εντυπωση. και εχω ακουσει οτι η ιδια η δεη πουλουσε τετοιες συσκευες, απλα το ακουσα, ειναι αληθεια?
  2. καλημερα σε ολους. δεν μπορω να καταλαβω τις εξειδικευμενες απαντησεις σας πανω στα τεχνικα θεματα της συσκευης εξοικονομησης ενεργειας, γιαυτο κοιταξα να βρω τις απαντησεις που θελω με την καλυτερη μεθοδο που ξερω...της πραξης. δανειστικα λοιπον μια συσκευη απο εναν φιλο, την εβαλα σε μια πριζα και αφου ειχα χρονομετρησα πρωτα τον χρονο που κανει εναν κυκλο το ρολοι της δεη εκανα το ιδιο με την συσκευη επανω. και τα αποτελεσματα ηταν τα εξης. ενας κυκλος ΧΩΡΙΣ την συσκευη 9sec, ενας κυκλος με ΜΕ την συσκευη 13sec. αυτο με απλα μαθηματικα, εμενα, μου λεει οτι καταναλωσα 33% λιγοτερο ρευμα, αφου συμφωνα με αυτο το ρολοι η δεη θα μου στειλει τον λογαριασμο, αρα πραγματι κανει οικονομια............κανω λαθος? με λιγα λογια μπορει να μην ξερω να κατανοησω η` να εξηγησω πως λειτουργει το ραδιοφωνο μου....ξερω ομως οτι οταν πατησω το on τοτε θα παιξει μουσικη. αυτο μου φτανει για να ξερω οτι λειτουργει η εν λογω συσκευη. μηπως μπορει να μου εξηγησει καποιος χωρις τεχνικους ορους και σε απλα ελληνικα το γιατι λετε οτι στην θεωρια δεν γινεται οικονομια στο ρευμα ενω εγω στην πραξη ειδα ακριβως το αντιθετο? μην ξεχναμε οτι μεγαλωσαμε με το οτι η θεωρια με την πραξη λενε πολλες φορες διαφορετικα πραγματα και η αληθεια ειναι οχι στην μεση αλλα διπλα στην πραξη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.