Μετάβαση στο περιεχόμενο

frelas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by frelas

  1. Η οικοδομή (προσθήκη ορόφου στην ουσία) τελείωσε, τον άλλο μήνα μετακομίζω και θέλω μόνιμο ρεύμα πρέπει δηλαδή να θεωρηθούν πίσω στην άδεια οι αυτοψίες. Και της αδερφής μου η άδεια έχει μόνο σφραγίδα προσωρινού ρεύματος και μένει στο σπίτι της απο το 2004 . Και αυτή δεν είχε πάρει ρεύμα προσωρινό άλλα μόνιμο στο τέλος της κατασκευής . Ειναι δυνατόν να είμαστε τελειωμένοι από την πολεοδομία η θα φαίνεται ότι κάτι εκκρεμεί. Με ερώτηση που έκανα παλιότερα στην Πολεοδομία μου είπαν ότι οι αμοιβές επίβλεψης ήταν πληρωμένες και δεν φαινόταν να χρωστάω κάτι.
  2. Καλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω τις διαδικασίες κλεισίματος της οικοδομικής άδειας. Υποτίθεται ο δικός μου ειναι κλειστός αλλά δεν έχω κάποια σφραγίδα που το δείχνει . Η μόνη σφραγίδα που υπάρχει είναι στις αναθεώρησεις και γράφει θεώρηση άνευ αυτοψίας για προσωρινή σύνδεση με τα δίκτυα ΔΕΗ και Υδρευσης σύμφωνα με το 2811/29-3-91 έγγραφο της δ/νσης Ο.Κ.Κ του ΥΠΕΧΩΔΕ. Θέλω να συνδεθώ με την ΔΕΗ τώρα για μόνιμο ρεύμα (δεν είχα ποτέ προσωρινό) και ο μηχανικός που υποτίθεται ότι έκλεισε τον φάκελο στην Πολεοδομία μου έδωσε την άδεια με αυτή την σφραγίδα. Διαβάζοντας πίσω την άδεια κάτω κάτω στις αυτοψίες γράφει ότι χωρίς τις δύο θεωρήσεις απαγορεύεται η σύνδεση του κτιρίου με το δίκτυο της ΔΕΗ. Πάντως στις αυτοψίες δεν υπάρχουν θεωρήσεις. Ειναι δυνατόν να έχει κλείσει ο φάκελος μόνο με την σφραγίδα προσωρινού ρεύματος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.