Μετάβαση στο περιεχόμενο

ant-klavd

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από ant-klavd

  1. Εχω καταλήξει στην απόκτηση ενος μεταπτυχιακού, σκεφτομαι κάτι οπού θα σχετίζεται με τον τουρισμό διότι ποτέ δεν θα πεθάνει στην Ελλάδα. Παράλογο η οχι εσεις θα μου πειτε..δεν ξερω αν μπορεί να συνδυαστεί με το επάγγελμα του μηχανικού!!

  2. @georgev Όταν κάποιος ενδιαφέρετε για να μάθει πως γίνετε διπλωματούχος Πολ. Μηχ. δεν δείχνει οτι ειναι τεμπέλης. Επίσης δεν έχω σκοπο να γραψω για αδικη κοινωνια γιατι δεν ειναι προθεση μ να ασχοληθώ με αυτα αλλα με το επαγγελμα που εχω διαλέξει !

     

    Άποψη μ πως οι κατατακτήριες είναι ''καμένο χαρτί'' χωρίς να θέλω να προσβάλω αυτους που εχουν μπει σ αυτή την διαδικασία! Ενδιαφέρομαι περισσότερο για το εξωτερικό διότι καλώς η κακώς οι σπουδές ειναι πολυ ανώτερες και αποκτάς πολλές εμπειρίες, οπως να σέβεσαι τους συναδέλφους σου οπως δεν κάνουν πολλοί στην Ελλάδα!

  3. Γεία σας! Είμαι φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Δομικών έργων ΤΕΙ Ηρακλείου και μολις ολοκληρωσω τις σπουδες μου θελω να αναβαθμισω το πτυχιο μου σε ισο με του Πολιτικού Μηχανικού , θα ηθελα να μου προτεινετε λυσεις.Θα προτιμουσα εξωτερικο και ιδαιτερα Λονδίνο! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.