Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

reutis99

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by reutis99

  1. Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω με ποιο υγρο εχει αντικατασταθει το R22..Αλλοι μου λενε με το 417 και αλλοι με το 422..Το θελω για χρηση σε κλιματιστικα..Επισης αν στην μπουκαλα μου,μου εχουν μεινει καποια gr απο R22 μπορω να την συμπληρωσω με το αντικαταστατο ή πρεπει να την αδειασω τελειως????
  2. Και την φτερωτη καθαρισα και τα παντα.Απλα οπως ειπα η μυρωδια δεν βγαινει συνεχομενα!!Ανα περιπου 2-3 λεπτα με αποτελεσμα να κατακλιζει το δωματιο..Σχετικα με τους αγωγους που εχει αναφερθει,ποια ειναι η διαδικασια εντοπισμου???Πρεπει να κατεβει ολο το κλιματιστικο κατω για καλυτερο εντοπισμο???
  3. Και προφανως θα πρεπει να κατεβασω κατω ολη την εσωτερικη μοναδα να την ανοιξω και να την ψαξω???Παιζει να ειναι και κανα καλωδιακι σε καμια πλακετα???Οι υπερθερμανσεις φαινονται με γυμνο ματι ετσι,δλδ θα εχει μαυρισει το καλωδιο κλπ...
  4. Εχουν γινει ολα αυτα που αναφερεις..Το θεμα ειναι οτι η μυρωδια δεν ειναι συνεχομενη δλδ ξεκιναει καλα και μετα απο 3-4 λεπτα μυριζει ολο το δωματιο,σταματαει για λιγο να μυριζει και μετα παλι τα ιδια..Γι'αυτο ανεφερα μηπως παιζει τπτ με κανενα καλωδιο!!!
  5. Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το κλιματιστικο μου..Εδω και λιγες μερες το κλιματιστικο βγαζει μια ασχημη μυρωδια σαν ψαριλα..Ενω του εκανα service υποθετωντας οτι ηταν απο αυτο,η μυρωδια συνεχιζεται και δεν υποφερεται..Υποθετει κανεις τι μπορει να ειναι????Μηπως καποιο καλωδιακι κανει την ζημια???Βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι η ζεστη δεν υποφερεται!!
  6. Καλημερα σε ολους..Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποσα PSI φρεον (R22)-γιατι το εχει χασει- πρεπει να βαλω στο κλιματιστικο μου (12000BTU),τωρα που ειναι χειμωνας..Το γυριζω παλι στην ψυξη????Το καλοκαιρι εβαζα αναλογως περιπου 50-60 PSI,τωρα ποσο πρεπει να μου δειξει???
  7. Δυο ειναι τα προβληματα:1)ενω ειναι σε λειτουργια ξαφνικα σταματαει και δεν ξαναπαιρνει(σε cool mode παντα)..2)οταν το ανοιγω το κλιματιστικο δεν ξεκιναει ποτε αμεσως..Το οτι ποτε δεν παιρνει με την μια,αλλα μετα απο 1-2 λεπτα,εχει να κανει καθολου με συμπιεστη,ρευματα ή κατι τετοιο??
  8. Υπαρχει καμια περιπτωση να κοβει το κλιματιστικο ξαφνικα απο καποιο αισθητηριο??Ισως αυτο που βρισκεται πανω στο στοιχειο???
  9. Οσο παιζει αποδιδει κανονικα..Δεν εχω προβλημα..Απο θεμα Freon παλι δεν υπαρχει θεμα..Ειναι μετρημενο κανονικα και εχει γινει συντηρηση..Απλα το θεμα της εξωτερικης μοναδας ειναι οτι οταν το κλεισω κατα την διαρκεια της νυχτας και το ξαναανοιξω μετα απο 5-10λεπτα,παλι δεν παιρνει αμεσως..Κανει περιπου 1-2 λεπτα να παρει..Χειμωνα δεν το χρησιμοποιω καθολου!!
  10. Καλησπερα σε ολους..Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με ενα κλιματιστικο!!Εχω ενα κλιματιστικο το οποιο οταν το βαζω σε λειτουργια(cool mode)το εξωτερικο μηχανημα κανει περιπου ενα λεπτο για να παρει..Επισης πολλες φορες ενω βρισκεται σε λειτουργια λιγων λεπτων σταματαει αποτομα,βγαζει λαμπακι defrost και δεν ξαναπαιρνει και παιρνει παλι μονο οταν βγαλω και ξαναβαλω την μπριζα..Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.