Μετάβαση στο περιεχόμενο

gnikola

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gnikola

  1. Οντως υπάρχει διαφορά κόστους που την επιβάλει η κατά πολύ υψηλότερη τεχνολογία, αλλά γίνεται απόσβεση πολύ γρήγορα από την διαφορά κατανάλωσης ρεύματος και τις μειωμένες φθορές λειτουργίας. Οσον αφορά τον απεγκλωβισμό είναι και αυτός πονεμένη ιστορία στον χώρο μας. το 90% των υδραυλικών ανελκυστήρων δεν κάνουν απεγκλωβισμό ή κάνουν μόνο αν υπάρχει διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ. Ακόμα και στην περίπτωση που έχουμε διακοπή ρεύματος μόνο τα 2-3 πρώτα χρόνια της ζωής τους κάνουν απεγκλωβισμό, και σε περίπτωση που υπάρχουν αυτόματες (συρόμενες) πόρτες η κατάσταση μπερδεύει ακόμα πιό πολύ με εξτρά συστήματα μή λειτουργικά και με αυξημένο κόστος συντήρησης. Οσο για τους ανελκυστήρες mrl πάντα έκαναν τουλάχιστον χειροκίνητο απεγκλωβισμό και τα τελευταία χρόνια κάνουν και αυτόματο με μικρό επιπλέον κόστος κατά την εγκατάσταση τους και στην συντήρηση τους.
  2. Γειά σας, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Διαβάζοντας διάφορες αναφορές σας σε σχέση με τους ανελκυστήρες στο φόρουμ μπήκα στον πειρασμό να εγγραφώ ώστε να βοηθηθούμε όλοι μαζί σε σχέση με το αντικείμενο. Αναφορικά λοιπόν με προηγούμενα posts θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο υδραυλικός ανελκυστήρας ποτέ δεν θεωρήθηκε σοβαρό ανυψωτικό μηχάνημα από κανέναν τεχνικό ανελκυστήρων και δεν έχει κανένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους ηλεκτρομηχανικούς. Τώρα όσον αφορά τους νέους ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο, πιστεύω ότι είναι το μέλλον όσον αφορά τους ανελκυστήρες. Ολες πλέον οι σοβαρές εταιρίες του χώρου διαθέτουν πλέον στην αγορά ανελκυστήρες αυτού του είδους με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Κύρια ατού τους είναι η εξοικονόμιση ενέργειας και πολλές φορές και η ανάκτηση της, η εξοικονόμιση του χώρου του μηχανοστασίου, οι μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς, η μή στατική επιβάρυνση του κτιρίου και οι σχεδόν μηδενικές φθορές με την χρήση. Ετσι κι αλλιώς οι ανελκυστήρες αυτοί είναι υψηλής τεχνολογίας με εξελιγμένα λογισμικά τεχνιτής νοημοσύνης και είναι ιδανικοί για τα πολυχρηστικά κτίρια. Ελπίζω να μην σας κούρασα με την αναφορά μου τέτοια μέρα που είναι, και είμαι στην διάθεση σας για επιπλέον διευκρινήσεις Φιλικά, Γιώργος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.