Μετάβαση στο περιεχόμενο

rotaryhead

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

rotaryhead's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εννοείτε πως θα προσπαθήσω για το καλύτερο! Απλά πρέπει να ξέρω και ενναλακιτικές λύσεις...
  2. Του χρόνου θα είναι ακόμα δυσκολότερα και θα σου πω δύο λόγους. 1ον)Να βγάλουν αυτό το σύστημα σκάρτο γιανα θεωρηθεί το επόμενο επιτυχημένο. 2ον)Φέτος έβαλαν δύσκολα θέματα με σκοπό να αφήσουν πολλά άτομα απ' έξω. Του χρόνου θα αφήσουν ακόμα περισσότερα άρα πιό δύσκολα θέματα.
  3. Υποθέτω ότι σε λένε Στράτο.. Λοιπόν Στράτο,όταν βλέπεις παιδιά του 17,5-18++ να βγάζουν 15,000 μόρια,πώς να μην άγχεσαι? Πεσμένες θα είναι οι βάσεις,αλλά πόσα μόρια να πέσει μία πολυτεχνειακή?
  4. Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων(δεν έδινα φέτος),πραγματικά δυσαρεστήθηκα.Φίλοι μου,πολύ καλοί μαθητές,άλλοι τα πηγαν μέτρια και άλλοι πάτωσαν.Έχω αρχίσει να απελπίζομαι και το Πολυτεχνείο απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο. Μιας και το πτυχίο του ΤΕΙ αναγνωρίζεται ως bachelor έξω,σκέφτομαι να τελειώσω τις σπουδές μου στην Ελλάδα και να φύγω εξωτερικό για κάποιο μεταπτυχιακό. Btw,αν κάποιος ξέρει κάποια πανεπιστήμια(automotive engineering,ας μου πει). Ο rootbreaker κατάλαβε με τι θέλω να ασχοληθώ και ολόσωστα είπε πως στην Ελλάδα,απλά δεν γίνεται να πραγματοπιηθεί η επιθυμία μου. Σκέφτομαι λοιπόν να πάω Γερμανία στο Research & Development Centre της Mazda. Ήδη έχω στείλει μέιλ να μάθω περισσότερες πληροφορίες. Το καλό είναι ότι υπάρχουν προγράμματα για νέους μηχανολόγους μηχανικούς και λειτουργούν και σαν περιόδους πρακτικής. Είδωμεν....
  5. Έπεσες πιο κοντά! Όπως βλέπεις από το nickname μου δεν με ενδιαφέρουν τα saxoralla. Γνωστός που σπουδάζει στο Πολυτεχνείο της Πάτρας Μηχ.Μηχανικός μου είπε ,από φίλους που έχει οι οποίοι σπουδάζουν εξωτερικό,πως οι γνώσεις είναι κατώτερες σε σχέση με την Ελλάδα,απλά κάνεις κονέ για δουλειές.Πολλά ερευνητικά προγράμματα με boeing,ferrari,lotus.
  6. Το συγκεκριμενοποιώ από την άποψη ευχαρίστησης και ενδιαφέροντος. Πιστεύω ότι αν ασχοληθείς με κάτι που να μην σου αρέσει,ποτέ δεν θα αποδώσεις και δεν θα είσαι χαρούμενος.Βέβαια στην Ελλάδα αυτά ξεχνιούνται και είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Τώρα δεν θα ήθελα να γίνω απλά ένας μηχανικός,αν ήταν έτσι θα πήγαινα σε κάποιο επάλ ή τεχνική σχολή. Μου φαίνεται δε γλιτώνω το εξωτερικό...
  7. Δηλαδή?Αν σου είναι εύκολο,δώσε μου κάποια παραδείγματα.
  8. Καταρχήν χρόνια πολλά και καλό Πάσχα.Μιας και ο κοντεύει ο καιρός να επιλέξω την εππαγελματική μου σταδιοδρομία,ζητώ να μάθω πληροφορίες για το επάγγελμα. Η κύρια απορία είναι η εξής:Με ενδιαφέρει ο χώρος του αυτοκινήτου.Όντας Μηχανολόγος Μηχανικός με τι θα μπορούσα να ασχοληθώ? Επίσης ποιές οι κύριες διαφορές ανάμεσα στη Σχολή που υπάρχει στο Πολυτεχνείο και στη Σχολή ΤΕΙ-ΤΕ(δεν τα ξέρω αυτά) Ποιά παραπάνω προτερήματα έχει κάποιος που τέλειωσε Πολυτεχνείο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.