Μετάβαση στο περιεχόμενο

Klio_L

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Klio_L's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οκ Γεοργια ευχαριστω για την πληροφορια....εγω στην αθηνα ειμαι...θα τα παει ο πατερασ μου στο τσμεδε τα χαρτια και θα τα παρω τα χρηματα...απλα δεν ειχα καταλαβει οτι ειναι 600 ευρω και για τα δυο ματια, αλλα νομιζα 300 και για τα δυο...ακομα καλυτερα... τησ εχω κανει αυτεσ τισ εξετασεισ που λεσ (2 φορέσ) καλεσ ηταν κανεναν προβλημα που να συνηγορει στο να μην το κανω!!!
  2. Α πολυ καλα...ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!! οσο και να το βριζω το τσμεδε, ωρεσ ωρεσ σε σχεση με αλλα ταμεια παιρνεισ αρκετα χρηματα πισω!
  3. Λοιπόν παιδιά, η μια μέθοδος πονάει λιγουλάκι και επανέρχεσαι σε 3-4 μέρες...είναι η πιο safe κατά τι γνώμη πολλών...στην άλλη μέθοδο δεν πονάς καθόλου, επανέρχεσαι άμεσα...εγώ θα κάνω κανονικά την επέμβαση και θα σας ενημερώσω... όσοι φίλοι την έχουν κάνει, είναι ευχαριστημένοι και άλλαξε η ζωή τους m έχουν πει... πάντως και 200 euro που δίνει καλά είναι!!! εγώ περίμενα δεν θα δώσει τίποτα!!! τι χαρτιά τους πηγες στο τσμεδε θυμάσαι? παίζει να τι δικαιολογήσω σαν άλλο είδος επέμβασης η όχι? και αυτό το τσμεδε να μην απαντάει ΠΟΤΕ!!! μπορεί να τους έχω πάρει και 100 τηλεφωνα! Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται. Μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε αυτό. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, petsagouris
  4. Παιδια καλησπερα και χρονια Πολλα!!! Μια ερωτηση θελω να κανω σε καποιον απο εσας εαν γνωριζει... εχω ταλαιπωρηθει χρονια με μυωπια αστιγματισμο κλπ, και εχω κανει τισ απαραιτητεσ εξετασεισ για να προχωρησω σε επεμβαση με λειζερ...γνωριζει καποιοσ εαν το ταμειο μασ καλυπτει καποιο ποσοστο της επεμβασης αυτης; παιρνω στο τσμεδε τηλεφωνο να ρωτησω αλλα εννοειται κανεισ δεν απαντα.. ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.