Μετάβαση στο περιεχόμενο

zafeirop

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by zafeirop

  1. Καλησπέρα Σωτήρη! Είχα την εντύπωση ότι οι εγγραφές στο βιβλίο ΕΣ-ΕΞ πρέπει να είναι με αυστηρή χρονολογική σειρά.. Αν πχ το το πάρω στα χέρια μου σήμερα, στις 28/06 με ημερομηνία έκδοσης πχ. 20/06/2011 και εγώ έχω προλάβει και έχω περάσει από 20/06 και μετά άλλα τιμολόγια-παραστατικά, τότε τι κάνω ? Το περνάω από κάτω τελευταίο ? Δεν έχω πρόβλημα ?
  2. Καλησπέρα κοινότητα! Έχω μία ιδιαίτερη ερώτηση: Φέτος, για πρώτη χρόνια θα ξεκινήσω να δηλώνω τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου μου στα ΕΣ-ΕΞ των βιβλίων μου. Το παραστατικό το οποίο μου παραδίδει ο ασφαλιστής μου είναι αρκετό για συνοδευτικό έγγραφο σε περίπτωση ελέγχου ? Ποια ημερομηνία θα περνάω στα βιβλία μου ? Η ημερομηνία έκδοσης που αναφέρει επάνω είναι πάντα προγενέστερη της ημερομηνίας που το παίρνω στα χέρια μου και συνήθως έχω προλάβει να περάσω άλλα έξοδα στα βιβλία μου, νωρίτερα. Παρολα αυτά, υπάρχει κάτω ένα πεδίο στο οποίο έχει χώρο για υπογραφή και ημερομηνία. Σκέφτομαι να συμπληρώνω εγώ την ημερομηνία παραλαβής-πληρωμής (δλδ την ημερομηνία που το πήρα στα χέρια μου) και έπειτα να συμπληρωνω σωστά τα βιβλία μου! Συμφωνείτε ή είναι παρατυπία? Μήπως η ημερομηνία πληρωμής πρεπει να ταιρίαζει με την ημερομηνία έκδοσης από την ασφαλιστική μου εταιρία ?? Σας ευχαριστώ όλους!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.