Μετάβαση στο περιεχόμενο

nalita

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Κέρκυρα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

nalita's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Υπάρχει κάποια νομοθεσία (που ίσως να μου διαφεύγει), πάνω στην οποία στηρίζεται υπάλληλος της ΥΔΟΜ και μου ζητάει αποδεικτικό πληρωμής των μελετών και απιβλέψεων ή διπλότυπο απόδειξης? Πώς να τον αντιμετωπίσω?
  2. Συνάδελφοι καλημέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Χωρίς αμοιβή πια στην τράπεζα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέτουμε στην υπηρεσία δόμησης για έλεγχο φορολογικών, αντίγραφο της απόδειξης παροχής υπηρεσιών μας? Εσείς τί έχετε αντιμετωπίσει στις δικές σας πολεοδομίες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Συνάδελφοι καλημέρα. Θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση: Πισίνα που αντί της συμβατικής κατασκευής που προέβλεπε η άδεια οικοδομής, έγινε προκατασκευασμένη με εξωτερικό μηχανοστάσιο.Τί παράβαση θεωρείται στον 4014? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Όχι δεν το ανέφερα στο σύστημα, πίστευα ότι θα το κοίταζαν οι ίδιοι...
  5. Ο προβληματισμός μου είναι ότι ο νόμος λέει ξεκάθαρα ότι αν δεν πληρωθούν 3 συνεχόμενες δόσεις, το αυθαίρετο απεντάσσεται (νόμος 4014/11 άρθρο 24, παρ 8γ). Σήμερα, 6 μήνες μετά την τελευταία δόση που πληρώθηκε, έστειλα αίτημα επαύξησης των δόσεων στο σύστημα του ΤΕΕ και μέσα σε 10 λεπτά μου απάντησαν ότι εγκρίθηκε!!! Επειδή το πρόστιμο είναι πολύ μεγάλο και ειλικρινα φοβάμαι μήπως πάρω στο λαιμό μου τον πελάτη, θα ήθελα την επαγγελματική σας άποψη: να το επανεντάξω και να χάσει ο πελάτης 5000 ευρώ (παράβολο και πρώτη δόση), ή να συνεχίσω με τη επαύξηση δόσεων που μου ενέκρινε το ΤΕΕ, με την επιφύλαξη ότι σύμφωνα με τον νόμο έχω απενταχθεί??? Εννοείται ότι έχω δοκιμάσει όλα τα τηλέφωνα που έχω και δεν μου απαντάει κανείς...
  6. Καλησπέρα κι από μένα συνάδελφοι. Έχω το εξής πρόβλημα: έργο που εντάχθηκε στο Ν. 4014/11 στις 19-12-2011, πληρώθηκε το παράβολο 20-12-2011 και η πρώτη δόση 30-01-2012 Έκτοτε δεν έχει γίνει άλλη πληρωμή δόσεων.Ξέρει κανείς αν έχει απενταχθεί; Αν ναι, αν το υποβάλλω ξανά μέχρι τις 14-09-2012 χάνω ότι έχω πληρώσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.